reklama

Zakupowe szaleństwo

dzieki bardzo:-)
Wreszcie korytaz nie jest taki pusty i jest gdzie upachac conieco...mamy do tego jeszcze polke na buty ale niestety co powinno byc biale jest kremowe bo nie mieli do kompletu a nic innego nie znalezlismy:no:

reklama
Pati -ta komoda jest swietna\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No my dzisiaj wreszcie kupiliśmy Marcinkowi kryte buciki. Mierzyliśmy kilka różnych par, ale albo nie chciały wejśc na nóżkę, albo Niuniek płakał, kiedy miał je na nogach, aż wreszcie te mu podpasowały, śmigał w nich po całym sklepie :-D

A sandałków nadal nie mamy, bo chciałam takie z krytą piętą, ale nigdzie nie mogę dostać odpowiednich... Albo za duże, albo jak już dostanę 20, to są za ciasne w kostce :baffled:

Asia, fajne!:tak:
Nasze sandałki z kryta piętą to Bartki - takie na dwie rzepki - fajnie wchodzą (nie trzeba sie męczyć przy wkładaniu) i dobrze trzymają nóżkę. Kupiłam na promocji za 69zł.

Mamoociku, nie mam pojęcia, czy to wyprzedaż, czy promocja:eek:jak chcesz, to mogę zobaczyć w sklepie, czy jeszcze są;-):tak:

Przeglądnełam stronę www i nie widze takiego wzoru, więc może to była jakis zeszłoroczny i pewnie dlatego tańszy. Mi to nie przeszkadza;-):rofl2:

Pati bardzo mi się podobają nowe zabawko Noemi, sama też sie rozglądam za jakimś wózkiem dla lalek, a laptopy, no cóż Asia ma rację, też widziałam u nas same beznadziejne. Ale napisz mi proszę ile kosztował ten twój i jakiej jest firmy i gdzie kupiony, to może mąż kupi jak będzie gdzieś w niemczech robił zakupy.
Mebelki na przedpokoju też mi sie podobają , zresztą jak i całe twoje mieszkanie, widać mam podobny gust.
Asiu buciki bardzo fajne teraz jeszcze chcemy zobaczyć zdjecie usmiechniętego właściciela czyli Marcinka w nowych bucikach. My na razie buty mamy ostatnio moja siostra kupiła w Anglii czadowe trampki więc na chłodniejsze dni bedą jak znalazł

reklama
A propos wózków dla lalek, to Mikusiowi bardzo się podobają:-DJak zobaczy na placu zabaw, to podchodzi i chce sobie pojeździć. Lale go nie interesują, tylko wózek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry