reklama

Zakupowe szaleństwo

Karol jak na razie woli lale hihi a wózki te większe;)
Pati- nie będę sie powtarzac bo zgadzam się z dziewczynami:tak:
Asiu - my mieliśmy dla Karolka pierwsze jego buciki z Bobby Shoes i byłam z nich bardzo zadowlona - sztywne, fajnie trzymały nogę...tylko skubańcowi za szybko urosła i tamte sa już o 2 albo 3 rozmiary za małe ;)

A co do ceny Bartków - tez bym się na takie skusiła, chociaż ja z naszych antylop też zadowolona, tylko kolor mają kijowy, bo sa z niebieskim - nie było innych - a niebieski wybrudzony od piachu wygląda koszmarnie - ciągle myję i ciągle brudne, więcj nie popełnię takiego błędu - następnym razem tylko beżowo-brązowe!!!

reklama
Wojciaszek ma właśnie sandałki z niebieskim, ale nie błękit, tylko taki navy-blue, wiec im piasek nie straszny. :-)

Kasiu, sandałków to już nie chcę, bo pewnie te wystarczą do końca lata, ale jakieś butki na jesień... czemu nie? Jeśli zobaczysz jakieś fajne z taką fajną ceną, to daj znać.

Dzięki Kasiu. Oczywiście wybór tu jest ogromny. Ale ceny też.:wściekła/y: Podobają mi się butki firmy Bartek i skoro te pierwsze się bardzo sprawdziły, to chyba ni będę eksperymentować z inną firmą. A te które kupiliśmy kosztowały chyba 120 zł. Sama więc rozumiesz, że cena, którą podałaś zrobiła na mnie duuuże wrażenie....:szok:

no to ja juz wklejam... :-D

825f64c910d98b5amed.jpg

1453b1bfd034d1ecmed.jpg

152305b44000bc78med.jpg

95728dfb06b7591dmed.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry