reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A ja jestem na etapie kupowania kaloszy nie wiecie gdzie można fajne kupić? Dodam tylko że płaszczyk przeciwdeszczowy mamy różowy :-D:-D:-D więc coś pod kolor . Jak ja kiedyś niecierpiałam różowego :-D:-D:-D Jak nie miałam córeczki :-D:-D:-D

My też mamy Colgate. Miki raczej przygryza szczoteczkę niż myje ząbki:eek:
A co do zakupów, to wczoraj kupiłam Mikusiowi w Cubusie body i spodenki, w rozmiarze ... 74 - oni tam maja jakieś kosmiczne te rozmiary! A na body jest napis: "Watch your daughters because I am a heartbreaker":-D:-D:-D

KasiaDe a gdzie zdjęcia tych śliczności???????????????????????????

co do bucików to Izka nadal nosi rozmiar 19 jak jej kupowaliśmy to były na nią za duże a teraz są akurat. I oby jej to zostało łatwiej jest kupić buty na małą zgrabną nóżkę niż na takie kopyto jak moje nie dość że rozmiar 40 to wysokie podbicie i szeroka stopa, o pantofelku kopciuszka mogę tylko pomarzyć;-):-):-D

Dziewczyny nie wiecie ci mówicie. Ja mam 36 i ledwo parę par butów bo do tego szczupłą nogę i normalnie nie mogę nic fajnego kupić bo dostać buty w tym rozmiarze to masakra.

Basia fakt, moja koleżanka ma właśnie 36 i zawsze duży problem z kupnem fajnego buta. Sandały sportowe kupiła kiedyś na dziecinnym - Bartki;-):-)I dlatego marzy się jej otwarcie sklepów z butami:-D

reklama
No to jak już narzekamy, to i ja. ;-) Podobnie jak Baśka - rozmiar 39 - najpopularniejszy rozmiar - więc zawsze wykupiony.

Mikusiu, ja nigdy nie wątpiłam w Twoje uwodzicielskie minki. ;-) Napis się przyda - lepiej uprzedzać okoliczne panny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry