reklama

Zakupowe szaleństwo

No Pati ale zaszalalas fiu fiu... no i z tego co piszesz to dopiero poczatek;-):-) Fajne ciuszki takie w sam raz do wrzucenia na letnia opalenizne:-)

reklama
i ja pragnę słonca - tęsknie na maxa za słoneczkiem, opalankiem - mniam:-Dakurat bede po 14 w Polsce - huuuraaaa- nawet nie wedziałam, ze az tak bede teskniła za krajem - powiem Wam, ze coraz czesciej mysle, ze pojade do Polski na znacznie dłuzej......choc wówczas bede teskniła za mezem................:sorry:wczoraj beczałam..znowu dół i mega tesknota:dull::sorry::sorry::sorry::sorry:

ach,mialam pochwalic sie ze dzis polazlam na zakupy i marno znowu,oj marno...Kupilam sobie spodenki takie przed kolano z materialu w Zara( pasek idealnie pasuje mi w nich do butow,ktore niedawno kupilam), komplet bielizny i dwa t-shirty w H&M...To tyle dla mnie....:wściekła/y: A dla Ptysi mam tylko dwie koszulki i jedna bluze...Chcialam jakis dres -no normalnie czyste szopki w tym miescie-nie ma nic...a H&M to juz mi na jaja idzie bo non toper to samo,az do zzygania...:wściekła/y:

reklama
A ja Lolkowi pare rzeczy kupiłam na allegro- w sumie takie zwykłe- dres polarowy i bodziaki z długim bo dawno nie kupowaliśmy a powyrastał i kalosze...dres na 92 i jest mocno za duży, bodziaki na 98 i jeszcze taki komplecik tez na 98- specjalnie takie większe - pewnie jeszcze w przyszłym roku ten komplet założy ;) :) bodziaki z zapasem ale można nosić no i kaloszki 23 - na grubą skarpetę akurat (czyli z tym przepisowym luzem)
Tylko nie myślcie że Karol taki duży - po prostu te rozmiary jakies takie dziwne ...zaraz powklejam modela

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry