reklama

Zakupowe szaleństwo

Stokrotki super pojazd!!!! Ile taka przyjemnosc kosztuje?Chetnie kupilabmy takie cacko Noemi ale "stary" mnie chyba zabije....Ostatnio troche poszalalam...Obkupilam sie odrobine i jak wrocilismy z urolpu i zaczelam tak pobieznie liczyc to troche sie zgarbilam:szok:Bo tak niby tu 50zl,tam 100 a tam jeszcze iles i niby takie male sumki ale jak sie zliczylo do kupy...Stary juz chcial przez kolanko mnie przekladac;-):-D

reklama
a to nie tak drogo...da sie przezyc,ale narazie chyba sobie daruje...mloda ma za duzo zabawek i wcale sie nimi nie bawi...postanowilam schowac jej jutro polowe i wyjme tak za 2-3 miesiace...moze pozniej...

ale bryka naprawde fajowa:-)

No i masz ta swoja niunie tak zawsze super ubrana...Dzis ogladalam na picasie:-):tak:

a ja tak uwielbiam wyprzedaże, a w tym roku musiałam powiedzieć sobie stop:wściekła/y:kupiłam tylko dla malej parę rzeczy w 5-10-15, bo nie moglam się oprzeć

stokrotki super pojazd, u nas póki co królują wszelkie samochody, helikoptery i inne cuda ustawione w hipermarketach, całe szczęscie, że karuzela w realu za darmo, bo inaczej to Otylka puściłaby nas z torbami;-)na wczasach też, gdy rodzice w knajpce pili piwko, Otylka buszowała w jakimś samochodziku

a to nasze wczorajsze zakupy...Kupilam sobie biale mokasynki ale juz mi sie fotografowac nie chcialo...Zreszta widzialyscie juz napewno je u mnie bo mam juz identyczne:-) No i kilka drobnych kosmetykow typu cienie itd...ale to juz drobny szczegol;-)

44c0677fe4814f2bmed.jpg

f6e8f47b68923712med.jpg

4dba93cd8e051229med.jpg

e2ce275868bc595emed.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry