• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

Stokrotki super pojazd!!!! Ile taka przyjemnosc kosztuje?Chetnie kupilabmy takie cacko Noemi ale "stary" mnie chyba zabije....Ostatnio troche poszalalam...Obkupilam sie odrobine i jak wrocilismy z urolpu i zaczelam tak pobieznie liczyc to troche sie zgarbilam:szok:Bo tak niby tu 50zl,tam 100 a tam jeszcze iles i niby takie male sumki ale jak sie zliczylo do kupy...Stary juz chcial przez kolanko mnie przekladac;-):-D

reklama
a to nie tak drogo...da sie przezyc,ale narazie chyba sobie daruje...mloda ma za duzo zabawek i wcale sie nimi nie bawi...postanowilam schowac jej jutro polowe i wyjme tak za 2-3 miesiace...moze pozniej...

ale bryka naprawde fajowa:-)

No i masz ta swoja niunie tak zawsze super ubrana...Dzis ogladalam na picasie:-):tak:

a ja tak uwielbiam wyprzedaże, a w tym roku musiałam powiedzieć sobie stop:wściekła/y:kupiłam tylko dla malej parę rzeczy w 5-10-15, bo nie moglam się oprzeć

stokrotki super pojazd, u nas póki co królują wszelkie samochody, helikoptery i inne cuda ustawione w hipermarketach, całe szczęscie, że karuzela w realu za darmo, bo inaczej to Otylka puściłaby nas z torbami;-)na wczasach też, gdy rodzice w knajpce pili piwko, Otylka buszowała w jakimś samochodziku

a to nasze wczorajsze zakupy...Kupilam sobie biale mokasynki ale juz mi sie fotografowac nie chcialo...Zreszta widzialyscie juz napewno je u mnie bo mam juz identyczne:-) No i kilka drobnych kosmetykow typu cienie itd...ale to juz drobny szczegol;-)

44c0677fe4814f2bmed.jpg

f6e8f47b68923712med.jpg

4dba93cd8e051229med.jpg

e2ce275868bc595emed.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry