reklama

Zakupowe szaleństwo

U nas jest tak ze jak Noemi znajdzie kredki to je zaraz gryzie...a wczoraj znalazla olowek i prysowala caly skaner,tapete przy biurku,biurko i kafle na podlodze:shocked2:A jak dorwie sie do grubych flamastrow to gdyby nie obudowa to nawet nie wiadomo byloby co to za kolor...Wklady ma wyssane do bialosci...:szok::baffled::sorry2::-D

reklama
No wiadomo że każde dziecko ma inne preferencje :) ale tak podpowiadam na co mozna zwrócić uwagę zwłaszcza na urlopie w kiosku ruchu ;) ja tez jeszcze kupiłam taką niby gumową laleczkę co jej się nogi i ręce wyginają - a ta z kolei okazała się hiciorem dla Wojciacha bo jak pływaliśmy miętosił ją niesamowicie i główkę jej zapamiętale obgryzał ;) Karol zapałał do niej zdecydowanie mniejszą miłością hihi często jest tak że my wydajemy dużą kasiorę na super edukacyjne zabawki a nasze maluchy wolą te z kiosku ruchu ;)

Jeśli o hitach, to tak jak piszesz Basia, czasami dla nas hit, dla dziecka kit;-)
U nas przez cały czas wielkim hitem, ale ten akurat nie z kiosku ruchu;-), jest autobusik FP, który Miki dostał przed swoimi pierwszymi urodzinami od mojej przyjaciółki. Na początku fascynował go sam samochód jako taki, czyli kółka, potem otwieranie drzwi i bagażnika a teraz doszła umiejętność wkładania ludzików. Autobusik cały czas jest "na placu zabaw", kiedy inne zabawki rotują :-)
A w kąpieli zjeżdżalnia z Kubusiem Puchatkiem, którą dostał od chrzestnej - co chwilę odkrywa coś nowego.

Znikopis u nas też przez jakiś czas był w użyciu, ale już się znudził. Marcinek generalnie lubi rysować, ale raczej wolałby kredki/pisaki pomiętolić w buzi :baffled:

Baśka, fakt, że lala była na topie :tak::tak:.
Kiedyś Wojtkowi pokazywałam kredki, ale wcale nie załapał. Muszę znół spróbować. Baśka, a jaki jest ten znikopos na magez, bo ja chyba nie kumam...:zawstydzona/y:

Basia, już nawet nie wiem na jakim wątku, pisałaś o pieluchomajtkach z Rossmana - zakupiliśmy - super są! Dzięki za niamiary! U nas pieluchy poszły w odstawkę, bo Miki nie pozwala się w nie wsadzić:eek:

reklama
A powiedzcie jak to dziala, ze takie majtasy jest latwiej zalozyc niz pieluche? Mnie sie wydawalo, ze to raczej w odwrotna strone - pielucha to pikus ale pieluchomajtki to juz gimanastyka;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry