reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati mowisz ze u was 15 stopni i zimno :-) u nas to standard i na krotkie rękawki i w japonkach chodzimy :-D:tak:
co do fotelika to raczej nie . za drogi zdecydowanie .
Jeśli chodzi o telefon to coz tez by sie przydal nowy ale ze mnie umiakowany gadula wiec nigdy na punkcie fajnego telefonu nie mialam bzika i powiem ci Pati ze nie dalabym za telefon tyle i ty planujesz ;-):-) ( wolałabym juz za taka kase kupic sobie porzadna wycinarke do drewna i jeszcze na piłe by mi stykło hihihihihihihihi :-D:-D:-D:-D)

reklama
kurcze dziwczyny tak bazgrolicie ze nie nadażam dzis za wami jedno naisze nie zdązde wysąłć a tu juz cała litania . oj chyba sie starzeje ......;-):tak:bo coś za dużo ostatnio marudze :-D

Stokrotki gdybym miala takie talenty jak Ty kochana to tez bym pewnie wybrala co innego:-)
Ja ogolnie nigdy nie mialam jakiegos rewelacyjnego telefonu i w koncu chce miec...Zawsze moi znajomi sie smieli ze jak na stole lezy blyszczyk i komorka to na bank siedzi tu Pati...Ale teraz juz czasy naszly inne...Blyszczyki mam i owszem,telefonu uzywam o wiele miej...Kontakty sie wykruszyly,na imprezy sie nie lata wiec...po cholere mi komora:sorry2::-D

Cicha wale pod koldre tez i doczytam w koncu ta moja ksiazke ...

kakaw super komplecik, teraz tylko czekamy na zdjęcia z modelką, oj dziewczyny jestem pełna podziwu dla waszych zakupów i zdeterminowania, hm chyba muszę kiedyś też te zakupy zaplanować:no:

No ja osobiscie tez bym tyle kasy nie wywalila...No chyba ze wiecznie w aucie bym z dzieckiem jezdzila:-D

tak wogole sobie mysle ze tylko 50 szt na caly swiat i akurat komus w polsce udaje sie je sprzedawac...Dziwne ze jeszcze nie wykupione przez "gwiazdy telewizyjne"...:eek:

kurcze pogadałabym sobie wieczorkiem tak z Wami, ale niestety skoro mieszkam tu i tam - net w uK podłączylismy a tu do rodziców śmigam pogaworzyc i podczytac co u Was i oczywista z mezulkiem na skype sie "wycałować":)

Polecialam dzis zrobic dla mlodej zakupy ale jakos tyci tyci na dnie w siatce przynioslam...3 bluzki i spodnie...Myslalam ze moze w H&M cos ciekawego przybylo bo nowy sezon w koncu a tam jak zawsze to samo...:angry:Kibel ten H&M juz jak dla mnie...
Musze na weekend z Adamem jechac bo z mloda sama to cholera nie zakupy...Dzis prawie zawalu dostalam bo biegala po sklepie,mialam ja na oku ,raptem miedzy polki wleciala i slad mi po dziecku zaginal...:baffled:Zaczelam nerwowo po sklepie latac,wolac atu nic...W koncu znalazlam ja ccho stojaca przy wozku z malym chlopcem...Boze,nie chce myslec jak by mi zginela...Jeszcze chyba sie w zyciu tak nie balam jak przez ta jedna minute...

Nie ten watek ale napisze juz tu...
Musze pochwalic koniecznie Adama bo zrobl mi bardzo mila niespodzianke...juz o 11:00 wyszlam do kumpeli no a potemw planie te zakupy mialam...Ale wychodzac zostal straszny balagan...No normalnie jak nigdy...Przychodze do domu,a tu blysk normalnie,pralka sie pierze i jeszcze uroczy liscik zostawiony...Ucieszylam sie ogromnie:-)

reklama
Pati normalnie żeś se chłopa wychowała:tak:;-):-DAle wiem jak to fajnie jak ktoś pomoże trochę:-)A ja latam ostatnio po sklepach kompletując pare rzeczy dla Madzi i rozglądam się za czymś dla Matka i nic, nic mi się nie widzi:no:Dzisiaj oglądałam kurtki na zimę- totalne dno, niby kurtka na zimę a mi by w niej zimno nawet teraz było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry