reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Witam!!!
Jestem z mamuś czerwcowaych 2007 :tak:
Mam problem, a właściewie pytanie: Zaczęłam się rozglądać za kombinezonem zimowym dla mojego synka, tylko nie wiem jaki rozmiar wybrać żeby starczył mu do wiosny i pomyślałam sobie, że wy przeszłyście to w zeszłym roku i może mogłybyście mi doradzić.
pozdrawiam
Jola
ps. Patrycja :laugh2:

Pati byłaś w Szczecinie i nie wpadłaś do mnie:-(- ja mieszkam 20 pare kilometrów od szczecina a 10 km od mojej wiochy jest granica z niemcami tj przejście graniczne Gryfino-Mescherin:tak:
Jolka111 trudno tak doradzić bo niewiem jak duże dziecko urodziłaś:-)ale ja nie miałam kombinezonu tylko kurtkę zimową jedną na 68 a drugą na 74- kombinezonu nie kupowałam bo i tak w wózku był opatulony a miałam taki polarkowy komplecik kurteczka ze spodenkami i to wkładałam pod kurteczkę :tak:

Jolka111 mój synuś w tym czasie bym powiedziała był średniej budowy to 68 założył raz i było za ciasno (za krótki) a 74 starczyło do wiosny z tym że na koniec tez już na długość ledwo...no ale też różne firmy różnie mają z tym że jeszcze jak dla takiego malucha kupisz nawet przyduży to nie będzie mu przeszkadzać bo przecież lezy w wózeczku a nie biega :)

Dzięki dziewczyny :-D
Czyli jest tak jak myślałam:tak: a mama mnie nastraszyła że to za małe i ona by kupiła 80-86 :szok:, a dodam że Maksio jest drobniutki, bo waży zaledwie 4,5kg a ma już 3 miesiące

reklama
Jolka- to spokojnie, nawet jak by Ci wystrzelił to myslę że 74 starczy :) -potem już te rozmiary się tak szybko nie zmieniają i jest większa szansa że nie będzie ciuszków nie założonych bo "nie zdążył" :) bo u nas oczywiście takie były...
A jak Maksio bedzie rósł to tez nie jest powiedziane, mój Karol sobie nadrabiał przez cały rok z wagi 2800 i 10 centyla do 75 centyla i prawie 12 kilo teraz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry