reklama

Zakupowe szaleństwo

Kasiu dzięki w sumie kolor jest niezbyt męski - ale okazja była - to raz, a dwa - mam taki kolor uniwersalny że jakby co to dla siostrzyczki się nada za jakiś czas ;)
A drugi mamy taki (zdjęcie z allegro bo jakoś go nie przymierzalismy...)

reklama
Wiecie mowie serio ze nic specjalnego bo dlamnie to takie wszystko odklepane i ciagle w tych samych kolorach...Ile to mozna w roze ubierac...Jak wyszukam niebieskie to z autkami albo traktorami czy samolotami...ja to kocham brazy...chcialabym jakies swterki ladne,jakis golfik a tu dupa blada...kiszka taka...a jak juz cos fajnego to ceny za sweterek 40 euro...powiedzmy sobie tak ...ze w skali od 1-10 to te rzeczy podobaja mi sie na 5...

A z sesyjki Lolka to sie usmialam...mamy to samo jak trezba zalozyc czapke...A kombinezonik calkiem fajniutki Baska:tak:

a my wczoraj tez zakupilismy zimowy komplecik...chiałam jednoczęściowy ale wyszło na dwu, potem wkleje fotki..kolor czerwony:) i ogolnie jestem bardzo zadowolona, lekko przydlugasny jeszcze..ale tak niewiele myślę w sam raz, a rękawy na szczęście podwijane...i z przedłuzaniem o 5 cm:) powinno wystarczyć

kupiliśmy też super płaszczyk zimowy..ale po dokładnym przymierzeniu w domu, stwierdziłam, że Otylka cięzko się w nim porusza....i z bolem zwróciłam:-(- sądzę, że miał wadę w uszyciu rekawów, no ale krawcowa nie jestem, więc lepiej się nie wypowiadam:-D

Baska bardzo ładny kombinezon:tak::tak:

ale najlepsze jest to, że pogoda nam się poprawia a tu takie wyposazenie mamy:-)

Ciuszki Pati w deche - mi sie bardzo podobają- podobnie kombinezony zakupione przez Baśkę- a Karolek - ja zwykle - oryginalny we wszystkim co robi:)- :-D

Teraz my sie bedziemy przechwalac... :-D To nasza nowa kurta - taka zimowa, na polarku i w ogole :-D
19d3a9c5737c9d8f.jpg

e37b57dd39d4fd69.jpg

7808bd2a596c6730.jpg

Heatherek - rewelka!!! Strasznie mi sie podoba, w moim guście, zwłaszcza ten zestaw kolorystyczny :) no ale my na kurtke to chyba sobie już raczej nie pozwolimy bo mamy aż 3 takie "spadkowe" jesienno-zimowe - dobre na codzienne harce...i no i do tego kombinezony jak mocniej przymrozi- starczy!!!
ale zdradź cio to ? gdzie kupiłaś?

Baska, u nas standardowo - C&A :-D W dwoch nie bylo rozmiaru, w koncu w trzecim upolowalam :-D Ciesze sie bardzo, ze sie podoba :-D

My wlasnie na zime nic nie mielismy, stad kurta. Jeszcze marzy mi sie kombinezon na snieg, ale to chyba poczekam na nastepna wyplate :-D Wy, Kobietki, potraficie upolowac super ciuchy na allegro, a jak ja szukam, to niczego fajnego nie moge znalezc :-(poza tym, ja jestem dotykowiec i musze obmacac rzecz zanim ja nabede... wiec wchodzi w rachube tylko ktos z Warszawy, od kogo moglabym osobiscie odebrac... Takie to problemy z tym heatherkiem :-D

Matisek - kurteczka bomba! a panienki beda za Tobą aż sikać..jak zobaczą takiego przystojniaka tak fajnie ubranego;-)

my tez dzis troszkę z babcią zakupów zrobilismy - dwie czapeczki - słodziaski, ale nie mam aparatu teraz wiec postaram sie juz na głowce Myszki zrobic..rajstopki - pod komplecik tej marynareczki, kolczyki złote - z chabrowym oczkiem..- a sobie kupiłam pidzamkę - słodką różwoiuytką - obiecuje sie pochwalić:)- wyglądam jak landryna:-D- kapciuchy - różowe kwieciste;)- i Duśce biało rożowe śpioszki pajacyk:sorry2:...az razimy na rożowo..- Bo ja ostatnio Klaudii kupowałam wszystko niebieskie..potem pistacjowe..no i teraz jakoś mnie na roz wzielo:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry