reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati buty superanckie, jak to jest ze ja z kazdej wyprawy do sklepu przywlekam buty:-) no inaczej to bym soba chyba nie była.
Ale pecha masz z tymi sklepami:-D

Rusąłko ja bym chetnie nawet cały dzień u fryzjera przesiedziała ale kiedy????? ostatnio na nic nie mam czasu;-)

Fajnie ze Wam sie podobaja (albo tylko tak gadacie;-) )
Te czarne to takie jebki na plaskim zeby bylo wygodnie,ale okazalo sie ze obcieraja...:crazy: A te czerwone sa mega wygodne ,wogole nie czuc ze buty ma sie na nodze:tak:

A dzis bylam w szczecinie i widzialam szpile,czerwone ,zamszowe,dokladnie takie jakie chcialam z kroju...bo ogolnie czerwonych takich to w cholere i ciut ciut ale to takie tanie podroby tego co szukam...Ale juz nic nie mowilamwzielam do reki,spojzala na cene i z ciezkim sercem powiedzialam tylko "fajne"...a w duchu do siebie "nastepnym razem wezme was do domu "...;-):-)

szpile,czerwone ,zamszowe,dokladnie takie jakie chcialam z kroju...bo ogolnie czerwonych takich to w cholere i ciut ciut ale to takie tanie podroby tego co szukam...Ale juz nic nie mowilamwzielam do reki,spojzala na cene i z ciezkim sercem powiedzialam tylko "fajne"...a w duchu do siebie "nastepnym razem wezme was do domu "...;-):-)

i tego Ci życze :-D:tak: Ja też mam ostatnio ochote na szpile i to właśnie czerwone :-D Sandrze też teraz kupiłam czerwone buciki :-D na wiosne :tak:

to jutro siadaj na Adama i "goooł":-D

a ja dzis tez wybrałam sie na zakupy:-) i poszalałam:dry:..wyszłam z młoda przed 10 i własnie wrociłysmy...ona oczywiscie o 12 mi zasneła:dry:..tym lepiej..niech spi.ja zawijam rekawy i pedze do kuchni szykowac obiad..po południu mamy gosci:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry