reklama

Zakupowe szaleństwo

tzn- poszalałam, bo na allegro kilka news-ów kupiłam:sorry2:- sobie - bluze lonsdale, apaszke/szal, torebki, małej sweterki, okulary( a co!? nie miała:dry::-D..pada deszcz a ona ostro w binoklach na czapie:rofl2:..hmm..chyba to wszystko..a takie balerinki i trampki tez lonsdale:dry:

reklama
Fajne te klapeczki i słyszałam że bardzo wygodne:dry:W zeszłym roku jak byłam w Szwecji to ludzie tam mieli bzika na punkcie tych klapek tylko mi się wydawały strasznie drogie:-D bo ceny się zaczynały od 80 zł:szok:

Jak byłam teraz w Irlandi to też mnóstwo osób w takich podobnych klapkach chodzi (choć nie wiem czy w podświetlanych ) i choć zimno wtedy jak nie wiem było grad deszcz i ...... to kobitka w tych klapkach i koszulce z krótkim rękawem :szok: oni wogóle jacyś tacy ciepli są bo ja bym zamarzła

Sylwia też słyszałam że są bardzo wygodne:tak::tak::tak:

Kakaw wklej zdjęcie tych bucików, gdzie kupiłaś bo szukam jakiś ładnych właśnie czerwonych dla Izy

reklama
A ja się wstrzymuję z zakupami ciuchowymi narzie bo wymieniamy sie troszkę z siostra:-D i ja bedę miala nowe i ona a na wieksze zakupy wybiorę sie w połowie maja do Fashion outlet - centrum wyprzedazowego;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry