Kakaw butki cudne

i od razu mi się przypomina jak moja mama usłyszała ostatnio w parku że Karol to ma chyba za duże buty i mu niewygodnie (bo akurat się wygłupiał i tak koslawo szedł - czasem naśladuje pieska Puppy z bajki i tak się wygłupia w chodzeniu...) a moja mama że on ma taką nogę

to były adidaski 25 a wnuczek tej Pani co to skomentowałą ma nogę 21 - jest 2 miesiące młodszy od Karola i sporo mniejszy...a my wyrodni rodzice dziecko w za duże buty ubieramy hihi, ale niedługo będą sandały to przynajmniej będzie widać że on ma taką nogę
Mamoot tablica się sprawdza rewelacyjnie - tylko było napisane że kredkami też można po niej malować - i faktycznie można ale zwykłymi np bambino a nie świecowymi które razem z nią przysłali...bo świecowe się potem strasznie ciężko ściera. I powiem wam że wcale nie narzekamy że się jakoś mocno sypie - chyba tez od kredy zależy - teraz robią takie "małopylące" - na naszej kredzie tak jest napisane, co jakiś czas na mokro zetrę a Karol naprawdę bardzo dużo się nią bawi
Mamoot ja kupiłam tu
Tablica z zegarem Leomark (324992419) - Aukcje internetowe Allegro facet nie ma w tej chwili wystwionej ale możesz zapytać bo jak ja kupowałam też znalazłam w skończonych aukcjach a jak zapytałam to wystawił, no albo poszukać gdzie indziej - firma Leomark więc pewnie można to gdzieś znaleźć...
a jeszcze na cos takiego trafiłam -
Magiczna tablica walizeczka drogie ale może warte rozważenia...
a ja mam takie pytanko - czy możecie polecić jakiś jeździk - taki najprostszy na podwórko ale żeby był solidny i wieokrotnego użytku

- widziałąm
Wojtka Sylwii na czymś takim na zdjęciach - chodzi o takie auto do odpychania sie nogami i właśnie sprawdzony model - żeby był solidny i mocny
Sylwia ty swój sama kupowałaś? możesz polecić?