reklama

Zakupowe szaleństwo

My po powrocie sprzedajemy ten jezdzik chicco i kupujemy zwykly taki jak sugerowalam Basce tyle ze moze w jakims innym kolorze albo zobaczymy jak mloda bedzie umiala sie poslugiwac na tym rowerku bez pedalow...Jezuu my tyle gratow mamy ze jebla dostac idzie a mlodej pokoj to taka mala klitka...No i ta kostka edukacyjna idzie na ukcje no i jezdzik pchacz bo nie wiem po jaka cholere jeszcze stoi...Fotki mam nawet juz zrobione od dawna,wypucowane itd...ale nie ma czasu tegow rzucic ;-)
A tydzien temu dalam jak byl moj brat tez cala wielka siate makotek do polski dla sasiadki bo owszem makotki moze mloda miec ale dwie,trzy i koniec...

Co do prezentow to teraz na urodziny raczej nie bede sugierowac-niech bedzie niespodzianka :-)

reklama
Mamoot no niezly zestawik poprosimy o zdjecie w zestawie:-D

OOOO ja tez nie lubię pluszaków i jest zakaz kupowania:tak:limit wyczerpany są trzy misie, owca i pan szczurek:tak:

A prezenty to Wojtek dostaje bez okazji i na okazje przewaznie jak ktos do nas przyjezdza to zawsze z prezentem - szczególnie dotyczy to dziadka - bez prezentu się nie pokazuje taki juz jest:-D

Sylwia, fotki będą, ale po powrocie, bo ja już nie wracam po pracy do domu, tylko prosto na Mazury.
U nas dziadek dwa razy w tygodniu jest z Wojtkiem, to byśmy się z prezentów nie odkopali ;-):-D

Adam powiedzial wlasnie ze nie zgadza sie na samochod na akumulator bo bedzie stal jak wszystko i ze jest na to jeszcze za mala...No i faktycznie chyba ma racje...Lepiej jakas piaskownice wybrac albo bujawke czy zjezdzalnie jak bysmy wzieli ten ogrodek...

Pati na dziłace na pewno przyda sie piaskownica zjezdzalnia hustawka basen itp u nas jest jeszcze konik bujany pojazd na akumulator faktycznie może zaczekac:-D

Mamoot nasz dziadek tak często u nas nie bywa:tak: a poza tym to ma sklep z zabawkami:-D:szok:

Pati a u nas ten jezdzik z chicco super się sprawdza, mała na nim szalaje w domu ile wlezie..i rozumie ze rowerek jest na dwor :tak:a jezdzik dla zabaw domowych, wiec na pewno nie bedziemy kombinowac z nowym. Zreszta te dwie rzeczy sa najwazniejsze, potem jeszcze sprawdza się łózeczko dla lalek (najwazniejsza jest lalkowa posciel), wujkowe resoraki tez sa super.. i maskotki godzinami potrafi wykładać z kosza, i wkładac

Nasza sasiadka -tez w czerwcu dwa latka - ma fajny rowerek, taki ze bedealy sa tak jak w normalnym rowerze czyli na dole a nie z przodu, mam nadziej ze wiecie o czym mowie, bo dzisiaj zakrecona jestm
i myslam zeby mlodego rowerek sprzedac i wlasnie taki kupic
Mato zachywcony wszelkiego rodzaju pojazdami:samochodami, mororami i samolotami...tymi na akumulatory tez..
Macie takie cuda na akumulatory..u nas dzieciaczki an osiedlu maja i Mati czasem jezdzi...
a jak z letnimi ciuszkami, amcie juz
Ja troche juz mlodego w HM obkupilam, koszulki, spodenki itp tylko brakuja sandaly i jakies krotkie spodenki i czapeczki...

Kalosze tez kupilismy w sobote:)

reklama
Co do zabawek, to u nas na razie jest spokój, bo Miki uwielbia resoraki, a to malutkie ustrojstwo i duzo mozna pomieścić:tak::-D
Co do zakupów ubraniowych, to musimy kupić sandałki, ubranka ma:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry