reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Oliwki najfajniejsze prezenty urodzinowe :-) Polecam, quad PegPerego rewelacja, śmiga tak (2 biegi do przodu), że Oliwka w kasku musi !!!
Wózek też fajny, każdy się krzywo patrzył, że zamówiłam jej czarny wózek, a potem byli zachwyceni :-) Wózek w sam raz na wysokośc dla dzieci od 3 lat do (moim zdaniem) spokojnie 6-7 lat.:-) Wieczorem z wózkiem chciała spać dlatego ta smętna mina :-(

Załączniki

• IMG_0195 (2).jpg
    IMG_0195 (2).jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0207 (2).jpg
    IMG_0207 (2).jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 42
piękne prezenty :tak: Agaciulko a ten quad jest plastikowy dla dzieci, pytam bo wiem że na takich prawdziwych quadach dużo dzieci ma wypadki, niektóre niestety śmiertelne bo maszyny są ciężkie i w przypadku przygniecenia kończy się to tragicznie.:dry::sorry2:

ja Izie kupiłam na urodziny puchatkowy namiot, niestety nie zdążyłam go schować i od wczoraj namiot stoi w pokoju, nawet w nim spać chciała, tylko że bała się sama zostać w pokoju, więc w końcu przyszła do łóżka :-D namiot wygląda tak:
a* Namiot IGLO - DOMEK Disney #12 wz.# SZOK CENA (607386438) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam w tesco za 69zł:-)

Irmaa fajny ten namiocik. Jednak teraz to z ciebie gapa, nie zdążyć schować, a to dobre:-):-):-). Iza brawo!!!!!! Pilnuj mamusi, niech nauczy chować się prezenty:-)

Fredko wracałam ze sklepu i spotkałam Ize z nianią pod blokiem, a namiot był pod wózkiem i oczywiście moje sprytne dziecię od razu go zobaczyło:wściekła/y::baffled::sorry2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry