reklama

Zakupowe szaleństwo

Te Adamy wszystkie chyba maja tak z tymi portfelami :-D:-D:-D
A donosze ze moje zakupy sie nawet udaly:-) Zakupilam dwie pary butow,spodnie rurki takie jebitnie rozowe (ostatni szal mody wsciekly zielony i wsciekly roz ;-)) sukienkie,szorty,dwie bluzki...Tusz do rzes od Astora-Diva-Polecam :-) Jeszcze potrzebuje legginsy latexowe :-) i japonki i jakies bikini i bede zadowolona :-)Ale jutro sie wybieram wiec moze jeszcze cos przytargam ;-)

reklama
Dorcia, to fajnie, że udało się kupić. W sumie mój tez miał wymogi - żeby wszystko się zmieściło a żeby był mały:eek: Wypośrodkowałam;-)
Pati, wow, zaszalałaś! Super!

hehehe-zaszalec to ja bym se dopiero zaszalala jaby mi z 5 tysiecy ktos dal:-D Zakupilam wlasnie dwa dresy :-D Mega okazja...jeden dres kosztowal 120 euro a po znajomosci udalo sie kupic dwa za 100:rofl2:

reklama
cala Pati:-D

a mi szafy pekaja w szwach od tych szmat i jakos nie mam ich gdzie zakladac..skupuje a potem wisza sobie ..:confused2:a na pytanie co bym teraz chciala odpowiadam- wybudowany dom:-D!

choc w niedziele kupilam sobie torebke/worek i bluzeczke - ale tu super taka inna..ale co jak super okazja bez mierzenia i w pasie za luzna...albo zmniejsze albo zostawie przyszlosciowo:baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry