reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Syla no Twoje zakupy do moich nie doporownania:-D:-D:-D Wymiekam...:-D:-D:-DDzis skromnie-3 bluzeczki i spodenki...a mialy byc legginsy lateksowe-i pipa:crazy: za duze jakies byly...wisialy jakos tu i owdzie....:crazy::crazy::crazy: Mlodej kupilam jakies tam cichobiegi bo to moje dziecko to koszmarnie szybko buty niszczy...Moze nie tak ze je zdziera ale brudzi jakby ciagle po gnoju lazila...:crazy: A straemu trzy t-shirty kupilam zeby nie marudzil...w piatek jeszcze sie udam za tymi legginsami bo musze siwizne wreszcie farbnac ;-) a i branzoletke se kupilam-a jakze :-D o i cienie...:rofl2:

Sylwia niezłe zakupy :-D

Pati zazdroszczę ci tych za dużych leginsów, na mnie są zazwyczaj zamałe ;-):-D

ja zaszalałam na allegro
dla Izki kupiłam:
Gra poczta firmy Alexander (647466340) - Aukcje internetowe Allegro
pamiętałam taką ze swojego dzieciństwa, już przyszła, dziś bawiłyśmy się nią, trochę kicha bo nie ma w niej pieczątki, na szczęście Iza ma jakieś tam pieczątki:-)
Quercetti FantaColor Junior układanka od 2 lat (654401714) - Aukcje internetowe Allegro
to jeszcze nie przyszło, Iza bawiła się taką układanką u kuzynki w przedszkolu i bardzo jej się podobało :-D
KALINEA* PLAC ZABAW KOSZYKÓWKA 140X150X170 (651157055) - Aukcje internetowe Allegro
to pod wpływem zdjęć KasiDe :-D zabierzemy na wakacje, a od biedy w deszczowe dni i w domu można nadmuchać :-D

i by zrobić więcej miejsca w moich szafach, mam nadzieję że zdadzą egzamin
+ WORKI PRÓŻNIOWE ZESTAW 10 sztuk - PROMOCJA + (646667439) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEZROCZYSTE PUDEŁKA NA BUTY 30x18x10 NAJTANIEJ (641910804) - Aukcje internetowe Allegro
POJEMNIK POD ŁÓŻKO (649275244) - Aukcje internetowe Allegro

to się pochwaliłam troszeczkę ;-):-p:-D

Irma o taki sam mamy (dzieciaki dostały na Dzień Dziecka), tylko kolorki inne. Pamietaj o czymś do dmuchania, bo płuca nie dadzą rady ;-)

No pięknie szalejecie zakupowo!

i mi sie podobaja:tak:

a ja zakupilam kartki do wszytkich dzieciaczkow..i leza niewypelnione i niewyslane..pracuje, wracam..sranie w banie, gotowanie, sprzatanie, mala itd...ale przede mna weekend:-pmoze zdaze wyslac przed 4 l:szok:

KALINEA* PLAC ZABAW KOSZYKÓWKA 140X150X170 (651157055) - Aukcje internetowe Allegro

wczoraj Klaudii tez to kupilismy...podpatrzyliusmy pomysl od Irmy..Czasem nie chce nam sie isc na plac zabaw z mala..siedzimy na ogrodzie i brakuje czasem pomyzlow na zabawy wiec pomyslelismy, ze to bedzie super sprawa- jeszcze nie rozpakowywalismy bo wczoraj pozno wrocilismy z wycieczki, ale dzis jak A. wroci z pracy to mala poszaleje;-)
narazie bawi sie prezentami urodzinowymi ktore wciazx zalegle nadchodza:cool2:

reklama
Dziś Marcin kupił mi w Intimissimi taką piżamkę.
te spodnie:
intimissimi
i na górę do kompletu taką bluzeczkę na ramiączkach, ale jej znaleźć w necie nie mogę.:baffled:

To chyba z okazji jego jutrzejszych 30stych urodzin ;-) Własnie mu tort truskawkowy robię.

I kupiłam jeszcze dziś turkusowe lniane spodnie 3/4.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry