reklama

Zakupowe szaleństwo

irmaa, ten quad jest plastikowy ale taki porządny, rewelka, ma dwa biegi do przodu i jeden wsteczny, nie ma szans zrobić sobie na nim coś złego :) to taka troszke poważniejsza zabawka :-) Oliwka oczywiście jeździ nim w kasku :-) codziennie wychodzimy z nią i śmiga po osiedlowych chodnikach !!! Juz sie nie mogę doczekać jak go na działke zawieziemy i po lesie pojeździ :-)

NAMIOCIK superowy :-):-):-)

reklama
My też mamy peg perego ale własnie sie zepsuł, silnik się spalił ale przez ponad rok dzialaął bez zarzutu intensywnie użytkowany:szok: jestem z niego bardzo zadowolona, przymierzamy sie do kupna drugiego:tak:

Cicha, mam pytanie o Twój podwójny wózek. Jaka to firma i ile kosztował? Bo moja bratowa we wrześniu będzie miała córeczkę i zastanawia się nad wózkiem dla dzieci. No i pomyślałam o takim jak Twój.:-)

Mamoot ten wozek jest firmy Phil&Teds. Jest bardzo fajny bo naprawde zwrotny, wygodny i nawet z dwojka pasazerow dosc pakowny:-) Nie mam pojecia jakie sa Polskie ceny ale z tego co widzialam to w Europie ceny tych wozkow sa znacznie wyzsze od cen w Stanach. My za swoj zaplacilismy jakies 450$ - ale maz kupil go w Stanach i stamtad przywiozl.

A ja dzis zakupilam sobie buty...Tzn.zakupilam w tamtym tygodniu,z katalogu zamowione i nawet sa ladniejsze jak na obrazku :-) A jutro wybieram sie na ostatnie zakupy przed urlopem...Wara wroce z niczym to sie chyba uchleje:crazy::-D:-D:-D

reklama
Irmo- dokladnie:-D
chcial by byl plaski, pojemy z duzymi przegrodkami na karty, dokumenty, - czyli maly zgrabny a pakowny:sorry: a kieszen na drobniaki zamykana na zamek..no i wczoraj udalo mi sie taki kupic- skorzany czarny/lekko palony braz z bezowymi w srodku wstawkami- ponoc mu sie bardzo spodobal:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry