reklama

Zakupowe szaleństwo

Ta mi sie podoba :-) Oczywiście nie na mnie. :-D

Pati, wścekły róż tez będzie dobry. Do Ciebie pasują wszystkie ostre kolory.

I mi się ta podoba! Nawet na mnie, ale raczej chodzi o krój, koloru bym się lekko obawiała :-D choć bardzo mi się podoba. Ale może to kwestia spróbowania- ostatnio kupiłam pierwszą w życiu żółtą bluzkę :-D
Ale dla Ciebie Pati kolor idealny, podpisuję się pod tym, co pisze Mamoot!

reklama
Pati, tak, tylko gładziutkie spodnie! Na pewno w każdym żywym kolorze wyglądałabys super!
Ta co się dziewczynom podoba, mi również ale krój i kolor, natomiast nie przepadam za satyną

mi tam sie wszystko podoba!!!...teraz kwestia tego jak wyglada na-jak lezy...i dodatkow..upiecia/ulozenia wlosow...makijaz...Ja opuszczam 2 wesela i komunie 1 maja..26 czerwca...ale pozniej planujemy chrzeciny malego, wesele 16 paz...no i tez bede tu szukac wsparcia:)

Ja to w sumie nie jestem rozrzutna jeśli chodzi o takie kiece bo wiadomo, założysz raz i leży w szafie - opalona w gołych nogach i nowych butach będziesz wyglądać extra.
Wole kupić kolejne jeansy za ta kasę albo coś co nosze na codzień.

reklama
A mialam sie Was spytac czy macie moze dojscie gdzies to tanszych wkladow tych z AirWicka? chodzi mi te do gniazdka...kurde 5 euro to gowno kosztuje...niby ma byc na 3 tyg.ale jak na 1 zostawie...a ja lubie na 5 wiec szybko sie konczy...no i chicialabym we wszystkich pomieszczeniach miec :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry