reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ojjj rozne cuda mozna robic...ja uzywam kolory rozne zamiast kredek na dolnej powiece...fajnie mozna laczyc rozne kolory... uwielbiam np.ta wersje i pasuje mi :-) http://www.snobka.pl/artykul/7818/makijaz_134_-_tygrysie_oko

Kuzwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa urwalo mi polowe posta jak nie 3/4 !!!! ale juz mi sie nie chce drugi raz pisac...dodam tylko ze ja porostu zamieniam czasami kolory i nie daje na codzien tak ostro...robie to bardziej stonowane-spokojne -na codzien....

a jakie kredki? ewentualnie czarna i biala...zeby rozjasnic linie wodne... ja tak jak pisalam w poscie wyzej-nie kupuje juz kredek bo mi cienie sluza jako kredki i mam ful wypas wersje kolorystyczna... mam tylko czarna i elyiner :-) a podkladow nie uzywam...mam puder w kulkach ktory kiedys pokazywalam i to mi starcza :-)

dla mnie zima lepszy puderek w kuleczkach :-) ide raz w miesiacu na solke i wtedy tylko kuleczki-daja ladna opelenizne...i skora tak sie nie stazeje... musze sie po tym urlopie niezle gimnastykowac zeby doprowadzic skore do ladu...to slonce niezle mi postarzalo skore...jakas taka pomarszczona byla i sucha na maxa... nakupowalam soli z olejkami i w tym sie kapie+ codziennie balsamowanie i jest lepiej... a wczoraj sobie walnelam kapiel dla stop...pedicure i pink lakier :-D

pati... zeby ci nie pachnialo, to powiem ci ze chinczyk wcale och ach nie byl, jak dla mnie normalny chinczyk tylko bylo tego full no i cena od miejsca i nazwy restauracji, a w miseczce ten sam ryz itp co w chinczyku na wynos... jedno danie tylko faktycznie bylo "wymyslne" i niezwyczajnochinczykowe... do tej restauracji juz na 100% nie wroce... zdzierstwo... jedyna przyjemnosc tro nazwa i ze przy stoliku obok siedziala znana dziennikarka tv wiec se moglam luknac jak wyglada na zywo :) i na dodatek jak sobie luknelam to mi poszlo w piety, wiec juz w ogole tam nie wroce nawet jak mi rabat dadza 50% hehehehe

co do pudrow i cieni... to ja ostatnio coraz mniej sie maluje, podkladow nie uzywam juz chyba od 2 jak nie 3 lat, jedynie puder matujacy i kulki, ale nie brazujae tylko perlowe z guerlain. a ciebie... za 100 lat bym ich nie zuzyla w sumie... musialabym kupic pojedyncze kolory, bo ja pojedyczne i duo to mi starcza na ... kilka lat !!!!!!!! a kreske pod okiem tez czesto robie cieniem bo ma delikatniejszy kontur :)

ps. kurtka noemi super i okularki tez :)

aha a na piety mialam sie zdecydowac wczoraj ale juz mi energii nie starczylo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry