reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
tosci przez weekend naklepalyyyy:)

po pierwsze polecany przeze mnie ruby rose i dalej rozleklamowany przez Pati ...POWINIEN NAM OSTRO PROWIZJA SYPNAC:)...ja je uzywam juz chyba z 10 l..:)zywa reklama:P

i tez odzywke wax...tu kazda - a co robisz z wlosami...mowie i leci po nia :D

Pati - pamietam Twoj zeszloroczxny lup - bylam szczera -i napisamam, ze mi sie nie podobala..(az mnie zdziwilas, ze sie na nia zdecydowal;as...jak dalej mam byc szczera, booo wcale mi do Ciebie nie pasowala...natomiast ta- jest super..swietniue sie prezentuje na tej babce!!! i kumpela ma podobny plaszcz, paski soobie zmienia i dopasowuje do butow, torebek - extra to wyglada i w tym roku tez na podobny tu czekam!!!
zakupy dla Ptysi - suuperasne!!!

ja za chwilke lece na kawke do funfeli...ale po przedszkolu Klaudii wracam buszowac na allegro- musze kupic mlodemu wdzianko na chrzciny;)

dla Dusi mam wypatrzona suknie, ale droga i szukam podobnej...a jak nie znajde to moze sie skusze..;/..bo beda dwie okazje wesele i chrzciny....

Rusia ja juz tak czasami mam-ze porostu cos kupie a w domu zastanawiam sie czy jakies "zacmienie mozgu" mialam :-D nigdy nie zapomne pewnych bialych spodni z "bajerami" sama z siebie w domu sie w glos smialam.... :-D

aha :-D ja uzywam zwyklych pacynek bo tym idzie mi najprecyzyjniej...pewnie gdybym kupila dobre pedzle a to ok.50-70zl szt.to bym moze umiala..ale szkoda mi kasy :-D kupilam przecietne raz i dalam mlodej do farbek takie "swietne" byly...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry