Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a nie to ja w sklepie online-shop Zara wypatrzylam... i sie zakochalam...wogole maja tam boskie rzeczy...ale tez nie ukrywam cenowo dosyc drogie... ale widzzialabym moja Ptyche w takim sweterku :-) moze jak trafie w sklepei to odzaluje bo napewno dwa sezony ponosi :-) zapomialam ze wklejalam linki u Zary i nie wiem czy u Was jest sklep C&A ? bo maja tam ostatnio swietne rzeczy...fajowe spodnie-porownywalne do Zary a cenowo 50% taniej :-) wypatrzylam mlodej rurki czarne-ale bylam juz splukana po ostatnich zakupach i nie dalam rady kupic...ale nastepnym razem jaka beda to kupie...
u nas jest C&A i ja osobiscie : dla doroslych nie przepadam, ale dla dzieci supe rzeczy i tanio! malemu tam mnostwo rzeczy kupuje, ostatnio pizamki na lato( pajace takie na krotki rekawx i lacone krotkie spodenki) plus bodziaki na naramki i letnie kombinezoniki
a teraz musze sie wybrac po pizamki cieplejsze.
aha pamietam ze przed porodem tez tam 2 kocyki kupilam i kapcie
a na codzien to t shirty i takie normalne rzeczy
dla dziewczynek maja duzo fajnych rzeczy
ja dla doroslych tez nie lubie w c&a...ale dla mlodej owszem...kiedy lubilam wlasnie body-super gatunkoweo...itp...dla starszych dzieci mieli troche badziewiackie ale ostatnie czasy naprawde fakjowe maja rzeczy :-)
u nas 90% bodziakow z C&A jak byl mniejszy to mu czasem kupilam jakies fajne firmowe ale teraz tak sie plami, ze to nawet nie ma sensu... bo sie panicz sam uczy jesc... i polowa posilku laduje na ciuszkach a C&A dobra jakosc!