reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
nie pati nowoczsne tez. my mamy z czarnego drewna takie nizutkie, zwykle, pasuje do wszystkiego. ale w wiekszosci to faktycznie "starodawne" wielkie loza, takie typu dekoracje luksusowych hoteli typu bristol plaza itp... MMMMmmm... :)
my mamy nowoczesny chlodny styl w domu, ale w sumie to uwielbiam styl 16 wiek... tylko nie potrafie go polaczyc z nowoczesnym to raz, a dwa ze nie lubie podrob, "stylowanego na", a na kredensy i debowe stoly z 16-18 wieku nas nie stac. czekam az tesciowie kopyrtna ;) o ile nas do tego czasu nie wydziedzicza hehe

Widze, ze zakupy to chyba najbardziej gorac ostatnio watek :-) Ja przejzalam szafe dzieciakow i stanowczo brak tam tylko cieplejszych spodni, butow i rekawic. Ale latac jakos mi sie nie chce po sklepach. Mnie w sumie tez by sie buty przydaly.... takie na mroz i niepogode ale nie bardzo wiem gdzie szukac. widzialam w witrynie takie kalosze ugg ale sie cenia strasznie i nie wiem czy to warte zachodu.
Zakupowo to ja szaleje meblowo ostatnio ...ale tylko wirtualnie i mentalnie - bo ogladam meble i inne takie cudaki- ale nie kupuje. wzielo mnie na dopieszczanie mieszkania ale jakos odwagi nie mam jeszcze na podjecie konkretnych decyzji wiec glownie ogladam i mysle.
A co do lozka to my mamy taka prawie najwieksza wersje: 190 na 210 (california king). Tyle ze to nawet nie jest typowe lozko bo taki wielki materac rzucony na podstawe (box spring) bez nozek (troche tak jak w hotelu). Kupilam popielaty pokrowiec na dol a gora (posciel) trzymam w jasno szarej lub bialej tonacji wiec wyglada niezle. tyle, ze przescieradla musze sprowadzac bo nawet najwieksze tutejsze nie pasuja.No a plusy to wielkie, wygodne i bez kantow wiec dzieciaki tez szaleja (no i we 3 da sie spac super a we 4 nawet znosnie:-))

Pati fajne ale nie mój styl ;) chociaz jak bede przelotem w Daichmanie to moze przymierze i zmienie zdanie.

Ale tez chce dłuuuugie czarne kozaki.

Cicha wywołałąm Cie chyba myślami - mysle ze te UGG mają przesadzoną cene, mozna kupic w second hand;)

Widze, ze zakupy to chyba najbardziej gorac ostatnio watek :-) Ja przejzalam szafe dzieciakow i stanowczo brak tam tylko cieplejszych spodni, butow i rekawic. Ale latac jakos mi sie nie chce po sklepach. Mnie w sumie tez by sie buty przydaly.... takie na mroz i niepogode ale nie bardzo wiem gdzie szukac. widzialam w witrynie takie kalosze ugg ale sie cenia strasznie i nie wiem czy to warte zachodu.
Zakupowo to ja szaleje meblowo ostatnio ...ale tylko wirtualnie i mentalnie - bo ogladam meble i inne takie cudaki- ale nie kupuje. wzielo mnie na dopieszczanie mieszkania ale jakos odwagi nie mam jeszcze na podjecie konkretnych decyzji wiec glownie ogladam i mysle.
A co do lozka to my mamy taka prawie najwieksza wersje: 190 na 210 (california king). Tyle ze to nawet nie jest typowe lozko bo taki wielki materac rzucony na podstawe (box spring) bez nozek (troche tak jak w hotelu). Kupilam popielaty pokrowiec na dol a gora (posciel) trzymam w jasno szarej lub bialej tonacji wiec wyglada niezle. tyle, ze przescieradla musze sprowadzac bo nawet najwieksze tutejsze nie pasuja.No a plusy to wielkie, wygodne i bez kantow wiec dzieciaki tez szaleja (no i we 3 da sie spac super a we 4 nawet znosnie:-))

cicha masz raje- to jest wlasnie informacja, ktorej zapomnialam podac : ciezko znalezc przescieradla, narzuty itp
nasze tez jest na takiej drewnianej podstawie-skrzyni bez nozek, z kazdej strony w skrzyni s apo 2 szuflady wiec bardzo praktycznie, a wszystko jest i tak dosc nisko, choc wolalabym jeszcze nizej :)
aha i jeszcze jak wypadnie sie przeprowadzac to z takim lozem nie jest latwo :) co nas akurat niedlugo czeka...

pati : fajne kozaki i na kot o/u rnie latwiej pomykac niz na obcasach :)
ale najbardziej niz moge z cen, wy to macie dobrze w De! tutaj za 30 euro to ceratkowe na targu mozna znalezc...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry