patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no ale ten king sitze to chyba bardziej takie "wytworne" meble robia nie? a ja lubie nowoczesne :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze, ze zakupy to chyba najbardziej gorac ostatnio watek :-) Ja przejzalam szafe dzieciakow i stanowczo brak tam tylko cieplejszych spodni, butow i rekawic. Ale latac jakos mi sie nie chce po sklepach. Mnie w sumie tez by sie buty przydaly.... takie na mroz i niepogode ale nie bardzo wiem gdzie szukac. widzialam w witrynie takie kalosze ugg ale sie cenia strasznie i nie wiem czy to warte zachodu.
Zakupowo to ja szaleje meblowo ostatnio ...ale tylko wirtualnie i mentalnie - bo ogladam meble i inne takie cudaki- ale nie kupuje. wzielo mnie na dopieszczanie mieszkania ale jakos odwagi nie mam jeszcze na podjecie konkretnych decyzji wiec glownie ogladam i mysle.
A co do lozka to my mamy taka prawie najwieksza wersje: 190 na 210 (california king). Tyle ze to nawet nie jest typowe lozko bo taki wielki materac rzucony na podstawe (box spring) bez nozek (troche tak jak w hotelu). Kupilam popielaty pokrowiec na dol a gora (posciel) trzymam w jasno szarej lub bialej tonacji wiec wyglada niezle. tyle, ze przescieradla musze sprowadzac bo nawet najwieksze tutejsze nie pasuja.No a plusy to wielkie, wygodne i bez kantow wiec dzieciaki tez szaleja (no i we 3 da sie spac super a we 4 nawet znosnie:-))