Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ty jeszcze o 20h30 na BB? twoj tez jeszcze pracuje? ja czekam z kolacja, ale zaraz sobie wlacze serie na dvd : 24 hours juz jetsem wykapana, wykremowana tylko sie najesc zapic winkiem i pod kolderke a i modlic sie zeby sasiad przestal chodzic jak slon ....
ja wlasnie mloda polozylam...moj zaraz jedzie po przyczepke i o 05:00 robi wypad do polski... ja bylam na spotkaniu z nowa kolezanka bo ostatnio nam nie wypalilo... bylo bardzo milo i dzieci od razu sie polubily... :-) przyszla dzis moja kurtka i opdsylam...nie pdooba mi sie az tak ... :/
nie lezy mi tak jakbym chciala...ciepla jest to fakt ale kolniez taki kurde jakis malo przylegajacy do szyji,a kaptur taki jakis duzy...no od 0 do 10 dam 6 punktow...
Ja zakupy przekładam na przyszły tydzień bo dzisiaj jakaś słabo silna jestem, jadę do domku po pracy i odpoczywam. Tylko wino po drodze zakupie czerwone
A gdzie jakieś fajne koszule kupie na długi rękaw?, sweterki itp?
Jakies propozycje poproszę, aaa i ile leginsy kosztują?