reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kupilma torebke,ksiazki,Adamowi sweterek na ur. mlodej trampki i troche lekow :-D a jak weszlam do Guessa to tak jak weszlam to wyszlam bo oczoplasu dostalam takie zajebiste torebki i buty mieli...ceny o wiele mniej zajebiste :-D

No to ja teraz ....
Sobota: chodziliśmy po krakowskich galeriach handlowych nie kupiłam nic mierzyłam chyba ze 100 płaszczy i wszystkie miały za krótki rękaw, mój małż już chciał mnie posłać na operacyjne skracanie rąk, nie kupiłam nic jedyny płaszczyk który mi się podobał i był dobry to z miss sixty ale cena była nieodpowiednia bo kosztował 1100?!?! Więc na osłodę byliśmy we włoskiej restauracji na pysznym obiedzie.
W niedziele pojechaliśmy do outleta w Jaworznie, kupiłam 2 płaszcze, 5 sweterków, 3 biustonosze i koraliki i apaszki obkupiłam się po wsze czasy, teraz muszę zakupić tylko rękawiczki .
Dawno tak nie poszalałam zakupowo ale ceny były takie ze grzech było nie brać;) mój małz np zamiast jednego garnituru kupił 3 bo 3 kosztowały tyle co jeden w normalnym sklepie i jeszcze od tego było 30% znizki.

Gratuluję udanych zakupów! :-) też bym tak chciała...
Ja do outletu jeżdżę głównie po rajstopki i skarpetki dla Marty i rajstopy dla siebie (Wola i Gatta), a i takie zakupy mi się ostatnio nie udały, bo nie było ani jednych rajstop w rozmiarze Marty. Przy okazji oczywiście oblecę inne sklepy, i za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu, że trafiają tam wszystkie rozmiary oprócz 36, bo baaaardzo rzadko udaje mi się coś kupić.

pati mowisz sweterek na urdodziny? hahahahahahaskad ja to znam ;)
a co do urodzinowego tematu to za 8 dni moje urodzinki :)))))))))))))))))))))))
ciekawe co F. wymysli, bo cala organizacje zrzucilam na niego, ma troche poglowkowac!

reklama
kupilma torebke,ksiazki,Adamowi sweterek na ur. mlodej trampki i troche lekow :-D a jak weszlam do Guessa to tak jak weszlam to wyszlam bo oczoplasu dostalam takie zajebiste torebki i buty mieli...ceny o wiele mniej zajebiste :-D

No ja tez w jednym sklepie miałam oczoplas na torebki a o butach to nie wspomne, ale jeszcze dodam ze tym razem nie kupiłam żadnych jeansów i butów postęp;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry