reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja wiem, ze mialam postanowienie, zeby przez rok nie kupci zadnego perfumu, dopoki nie zuzyje starych, ale przed przeprowadzka musialam zuzyc moje bonusy z kart klienta :) no wiec kartony beda ciezsze o perfum elixir niny ricci :) ale malusienki 30ml wiec zuzyje szybko tym razem :) puzzke dleco dla mojego juz niedlugo dwulatka i balsam apteczny dla malego, bo ten z domu sobie inteligentnie juz zapakowalam do karto,u 'lazienka' i zakleilam... zmienilam mustele na uriage, zobaczymy jak efekt, ale jak na moje to pewnie bedzie gorszy i zapachu nie pobije...

pati komorczak super! lubie takie duza a la blackberry!

Sylwia buciki bardzo mi się podobają. Ja na Twoim miejscu bym je kupiła.
Pati no cóż, komórka nie jest w moim stylu, ale cieszę się razem z Tobą z nowego gadżetu, jeśli tak to można nazwać. Wolę mniejsze, te duże jakoś tak mi nie pasują.

nie mogę nawet na chwilę spuścić bab z oczu. Ola właśnie spadła z góry łóżka. Na szczęście nic się nie stało. Na podłodze leży gruby dywan. No i kiedy ja mam mieć czas dla siebie.....

Ostatnia edycja:
Fredzia dobrze ze Olci nic sie nie stalo...Ty wez gumowe sciany i podlogi zrob i przezornie sufit :-D bo nigdy niewiadomo co Twoje dziewczyny wymysla :-D a co do komotrki to ja wlasnie lubie duze...z duzym wyswietlaczem...mialam ostatnie czasy jak sie moja poszla walic nokia dwie male i myslalam ze jebla dostane :-D

Natalia no widze zadowolona jestes to podsawa wiec kupuj ;))))

reklama
pati pamietasz jak mio mowilas, ze H&M ma online shop? a ja sie zdziwialam
no i wlasnie patrze na francuska strone ktora zyczliwie podaje liste sklepow online i informuje ze sklep intzernetowy h&m we francji ... jeszcze nie istenieje!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa! co za sredniowiecze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry