reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja jutro albo w piatek wybieram sie do ikei...a moze nawet dzis...chce kupic sobie taka zwykla biala polke na sciane nad lozko w sypialnie :) adam chcial teraz na weekend malowac mieszkanie ale ja absolutnie na to ochoty nie mam... :/

tu pochwale sie co dostalam..i za czym jutro jade na zakupy:P..
no wiec- od A. zlote kolczyki serduszka z samych cyrkonii.., wode toaletowa Elizabeth Arden-sunflowers i album na zdjecia recznie robiony-drzewo/liscie, taki przyrzad do robienia lokow.., ogromny zestaw dove..lacznie z jakimis cudami do spa, zestaw pedzelkow do malowania z elegancka kosmetyczka, i voucher na £15, zestaw kieliszkow, krysztal do wina, zestaw nozy..i jeszcze rodzice dzwonili, ze kupili mi sweter(a tego sie obawiam..:Dczy bedzie to trafiony zakup:P..
a i jutro jade za kozakami..no i cosik jeszce mam sobie dokupic od dzieci:P...
czyli podsumowujac jestem very happy!:P

podsumowujac jestem very happy!:P
No i tak mialo byc :))))))

a ja mialam wczoraj ochote na czerwone ale szybko mi przeszlo...wiec zostal regal taki z 4 kwadratow ktory podwiesze na sciane...biala polke nad lozko w sypialni,duza orchidee taka prawie metr,dwa komplety poscieli we fiolecie,i dwie duze ramki na zdjecia ktore doopiero wywolam :-D takie w srebrze i dwie nad regal w ciemnym kolorze tez dosc spore... i takie duperele typu przedluzacze i herbatki :-D

no my dzis przed 13 musielismy z miasta zawijac po Dusie do przedszkola, bo wymiotowala..na szybkiego kupilam kozaki..ale w domu ja zaloylam..to z kazda minuta byly coraz mniej wygodne:D ciasne..Justro jade ywmienic na wieksze..syra mi urosla?:O:D

od pedalowania ci urosla-zapierniczasz za szybko :-D
dzis kupilam normalnie mopa nowego i wiadro do tego :-D i lampke na regal i pare innych duperelow...a wczesniej po przedszkolu bylam tez na zakupach i kupilam mlodej dwa sweterki i buty...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry