reklama

Zakupowe szaleństwo

Rusalko ja tez nie moge sie doczekac! :D
to jest podobno typowy objaw konca ciazy!
do tej pory to jeszcze staralam sie delektowac ostatnimi tygodniami sam na sam z mezem, ale jakos w tym tygodniu wlaczyl mi sie jakis inny "program" hihi
pomijam rozmiary brzucha, kombinacje jak by tu wygodnie zasnac i brak odpowiedniej garderoby hehe, poprostu mam ochote rodzic ;D
no ale czekam na malucha, on ma jeszcze troche czasu na leniuchowanie w mamusinym brzuszku ;D ;D ;D

reklama
Sumka a jakie kupilas koszule do szpitala i gdzie???
Ja sobie chyba kupie jedna specjalnie do szpitala a tak w domu bede nosic taka pizamke bez ramionczek i krotkie spodenki - H&M ze Snoopym, widzial i chyba soebie cos takiego kupie, tez bedzie wygodnie karmic, prawda???

Sumka i napisz jeszcze jaki lezaczek bujaczek kupilas, bo tez zastanwaiam sie nad kupnem i nie wiem jaki.

Planuje tez kupic stanik do karmienia ale to jakos w 9 miesiacu, zebym znala rozmiar miseczki, chyba Naturana, widzialam i fajnie wygladaja...

Ja sobie kupilam ostatnio spodnie, i pewnie jak sie zrobic cieplo tez cos trzeba bedzie sobie kupic....A plaszcyk wiosenny zapinam na jeden guzik

Tez sie nie moge doczekac juz Mateuszka:))

Aniu koszulki kupowałam w sklepie na bazarku bo lubię sobie poprzymierzać i całe szczęście, bo te co mi się podobały "na oko" to na mnie wyglądały tragicznie. Jedną kupiłam z takimi otworkami na biust, ale muszę sobie w nie wszyć rzepy bo sie moje maleństwa wysmykują, a drugą rozpinaną z przodu. Ja podobnie kupiłam je tylko do szpitala, bo w domku bedę chodzić w swoich ukochanych piżamkach.
A co do leżaczka to też miałam dylemat i kupiliśmy Fisher Price taki od 0-18 kg. Zobaczymy jak sie bedzie sprawować, bo przy Bartusiu mielismy taki najzwyklejszy i był w użyciu od pierwszych dni życia. Słyszałam jeszcze dobre opinie o Primi Sogni  ;D ;D
fisherprice2118xh.jpg

Sumka, dziekuje za informacje:))
Koszulke kupie sobie na allegro, chyba L, bo mysle ze jak piersi mi urosna to M bedzie na mala.
A lezaczek Twoj jest sliczny:))) Nie widzialam takiego. Ogladalam tak w przelocie lezaczki i ten ktory mi sie podobal to byl chyba wlasnie Primi Sogni:))
Byl taki slicznie zolty....

Ola K ja swój kupiłam na allegro za 120 zł. a jak go rozpakowałam, to mi sie wierzyć nie chciało że jest używany. I ma takie śmieszne wibracje które podobno działają uspokajająco na bobo.
Aniu76 ja też kupiłam koszule rozmiar większą, ale niektóre są tak szerokie w ramionach, że ja niezbyt wątła kobitka miałam ramiona prawie w łokciach, wiec uważaj. Ja w końcu kupiłam taką z jakby reglanowymi rękawami ;D

Pojechalismy dzisiaj do Ikei i kupilismy komode dla malucha :D
nie moglam juz zniesc tego, ze wszystkie ubranka lezaly w torbach hehe
teraz ciuszki sie piora, a potem jak wyschna to wyprasuje i bede sie bawic w ukladanie ;D
narazie maz skreca nowy nabytek, ale jak skonczy to zamieszcze jakas fote :D

ja ciagle czekam na lozeczko, ale za 3 tygodnie przyjedzie razem z mama ;D
miejsce juz wlasciwie ustalone :D
po wozek tez pojade z mama chyba bo samochodu nie mamy i jakos tak glupio z pustym wozkiem jechac autobusem z centrum handlowego hehehe
nie moge juz sie doczekac, a ubranka sie susza i susza, a ja juz chce prasowac i pakowac do szuflad!!!!
juz widze, ze jeszcze jedna jakas szafka sie przyda, taki maluch niezle miejsca zajmuje hehe ;D

reklama
AGATJE slonce ty moje
powiedz no mi w jakim proszku pierzesz ciuszki bobo?bo ja jakos tutaj nie moge znalezc zadnego specjalnego proszku dla nich:(
aha i dostajesz moje majle? hahaha wiem ze jestes zajeta wszytkimi mamymi obowiazkami hahaha na odpowiadanie nie no to jest no problem schat tylko jestem ceikawa czy dochodza:)
my juz mamy duza rzecz dla naszego bobo wanienke ze stelazem,kosz na brudne pieluszki i pojemnik na wode do mycia dzidzi:)
czekamy tez na komode ktora musimy przetransportowac od znajomej ale to kwestja zalatwienia samochodziku:)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry