Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
BB, wiadomosci na babyboom dochodza, nawet odpisalam ;D
co do prania to narazie pralam z mala iloscia proszku, 60stopni z dodatkowym plukaniem, a potem prasowalam
Agatatje widze, ze przygotowania pelna para no i w rezultacie bardzo fajny, taki przytulny kacik macie
Chyba tez sie zabiore z pranie i prasowanie ale ulozyc to i tak nie bede miala gdzie bo dopiero w maju eksmisja meza no i ustawianie mebelkow (ktorych tez swoja droga jeszcze nie mamy).
No i dobrze, ze tego ostatniego zdjecia nie widzial moj maz bo bylby bardzo zazdrosny ;D
no kurde wlaczyl mi sie jakis instynkt wicia gniazda i nie moge usiedziec tylko bym prala prasowala, robila zakupy i ukladala po szafkach, w niedziele sklepy sa zamkniete, ale inaczej to chyba bym juz wozek miala tak mnie nosi hehe
a mezowi pokaz fotke, moze sie przejedzie do Belgii i ci pralinki przywiezie ;D
Agatatje, jeszcze raz stwierdzam , slicznie i w moim guscie
Ja kupuje mala komodke, z czterema szufladami ale polowe mniejsza od twojej, maluszek bedzie mial sporo miejsca w mojej duuuzej szafie , ktora poki co zajmuje sama
Agatko -sliczny kacik i komoda super!!!
I juz cala wypelniona))
Oj instynkt gniazdka na calego)))
Mi sie tez wlaczyl, chodze sprzatam, przekladam , kombinuje...
Prac i prasowa bede jakos pod koniec maja))Juz sie doczekac nie moge))
Agatatje, zakupowe szaleństwo doyczy zakupów dla dzieciaczków a nie "browara" na szafce
Proponuje Ci założyć wątek "moje mieszkanie i rodzina" lub coś w tym stylu )
bardzo ładnie urządzony pokoik Agatatje - jak będę miała wszytko na swoim miejscu - to też sie pochwalę -
w piątek byliśmy na kolejnych zakupkach - i kupiliśmy przewijak, szczoteczkę i grzebyczek, recznik kąpielowy - cudo - muszę cyknąc fotki - , gruszkę do noska, butelkę i smoczek - nuk, ..a sobie - wkłady do szpitala..i dziś chciałabym skiknąć po 2-gą koszulę do szpitala taką do karmienia