reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja dzisiaj po pracy uderzam do IKEA bo stłukłam za jednym zamachem 7 kieliszków do wina:-D i muszę uzupełnic braki a przy okazji tez rozejrzę sie za osłonkami do doniczek bo Wojtek wyhodował piękna roślinę owadożerną z takiej małej sadzonki i muszę porozsadzać

reklama
Klaudia z Gracjanem zasadzili w ogrodzie slonecznik...Dusi juz jest ok metrowy(a byl kilkucentymetrowy), Gracus sadzac zlamal lodyzke :sorry:i nie wyrosl.

Syla- ostra babka z Ciebie..:-D

a wracajac do tematu..wczoraj kupilam sobie spodnie granatowe 3/4, dwie bluzeczki a`la marynarskie, sandaly, sweterek i okulary ed hardy(z tego jestem mega zadowolona, bo dokladnie takie jakich szukalam!:tak::tak::tak:
kupilam tez na wyprzedazy Gracusiowi kurtke zimowa, Klaudii nowy wozek dla lalek, czapke z daszkiem jeansowoa Gracusiowi- za duza:-Di wyglada komicznie:eek:, i spodenki z logo lazy town
kosmetyki _ loreal- fluid i tusz(moje ulubione)
i chemie- ulubiony proszek ariel i plyn doi plukania niebieski comfort- a Wy czego uzywacie do prania?
mydla, szampony itd...

Sylwia, działo się u Ciebie :-D

Ja do prania tylko persil (wolę żel niż proszek), do płukania lenor zwylke żółty albo niebieski- najlepiej niemieckie, ewentualnie w razie braku krajowe. A jeśli chodzi o mydła, szampony, itp. to nie jestem jakoś specjalnie przywiązana, i kupuję co mi akurat wpadnie w oko i podpasuje zapachowo :-)

Ja ostatnio pralam kolory płynem z lidla jest świetny i niedrogi a do białych kupiłam proszek Biały jeleń i jest super dawno nie widziałam takiej pięknej bieli i odpiera plamy po owocach teraz dokupić jeszcze do kolorów i płyn do plukania i tak mnie wzięło ze kupuje polskie produkty msrek które się nie reklamują i wszystko ku mojemu zaskoczeniu rewelacja!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry