reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
i mnie potrzeba kaloszkow...liczylam z edostane od meza na urodizny ...ale sie przeliczylam hehe :)
za malo sugerowalam bo nie zalapal ;)

parasolki : psuja mi sie wszystkie (psuje?) bez wzgmledu czy male czy wielkie parasole ... :/ dla mnie czas zainwestowac w taki plaszcz przeciwdeszczoy od kaptura po stopy ;)

a ja zamowilam mezowi kurtke taka bez rekawow, ciepla. 2 swetry bo swetry to on lubi i sobie koszulke :) a jutro powinna dojsc nowa dostawa skarpetek legginsow i cieplych rajstopek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))

a mnie teściowa na jakąś okazje uszczęsliwiła taka automatyczna - mocna to może i jest ale nie cierpię tego systemu że skąłdam ją guzikiem a potem muszę i tak dociskać ręcznie bo inaczej nie rozłoże guzikiem...żadne ułatwienie to dla mnie, no ale solidność - nie powiem- może być
kalosze mam ale nei nosze- nie lubie, zazwyczaj jednak autem jeżdż a jak już nie i na mokre wychodzę to turystyczne impregnowane i heja...

Rusia a jakies konkretne te kalosze kupujesz? czy takie jakie ci wpadna w oko?

Baśka - ja turystycznych butów nie lubię;) no chyba ze na łażenie po górach.
Teraz czaje sie na kilka sweterków tylko sie nie moge zdecydowac takie fajne wzory są w tym sezonie:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry