reklama

Zakupowe szaleństwo

a ja w ciagu ostatnich kilku dni przegielam z lowami ... i az sie boje o nich myslec sumienie mnie dreczy ...
i sobie obmyslilam argument na lepsze samopoczucie : to beda prezenty na urodziny :)
tylko nie wiem cyz maz sie przekona do takiej ilosci prezentow ... zwlaszcza biorac pod uwage z eon JUZ MA prezent dla mnie I JA O TYM WIEDZIALAM ...
jak sie wiecej nie pojawie na watku to bedziecie wiedziec dlaczego :)

reklama
sylwia zyje zyje :)
ale jeszcze w ukryciu zyje :) czekam az paczki poprzychodza i modle sie zeby nie przyszly w sobote ;)
dowalilam jeszcze wczoraj sweterkiem dwoma koszulkami i wiosennym rozowym trenchem a krotkim rekawkiem... ale ten swterek z golfem byl mi naparwde potrzebny bo robi sie zimno :)

'wybrac sie na zakupy UBRANIOWE i nic nie kupowac" :) to jest niemozliwe :)
toc to prawie tak samo jak isc po spozywke i wrocic z niczym :)

jak tak piszesz o kozakach no wlasnie ... to jets tak naparwde potrzebna mi rzecz! tylko nie wiem jakie, od lat w modzie same korki wielkie albo platformy... a takie modele za bardzo nieadekwatne do mojej codziennosci ...
wiec co ? znowu aseksualne camperki albo kickersy ??? ... az mi ochota przeszla ( oficerki mam).

a co kozaki wzielas? tylko nie pisz ze na 8cm obcasie :)

moje ostatnie zakupy z trzech tyg.to kilka bluzek,swetr-taki gruby cardigan...trampki z cwiekami ;) buty na koturnie,branzoletka,katana z takimi napami jakby,apaszki-chustki, legginsy,jeansy,troche ksiazek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry