reklama

Zakupowe szaleństwo

O o o !!! prawie plaskie - to byl BARDZO DOBRY WYBOR ! :-D:-);-)

a ja dzis zamowilam mlodemu kaloszki ale na przyszly rok dopiero po 28 rozmiar juz mam. Trafila sie promocje HUNTER -50% to wzielam :) sliczne sa :) i sobie tez zimowe skarpetuchy :)

reklama
balerinki andré zamszowe czarne
welniana sukienke zielona sandro <3 <3 <3
sweter i koszulke na rekaw3/4 promod

i przyszly sweter i koszulka BCBGMAXAZARIA
i przesylka od rozowego trencha ... torebka...
i akurat zdazylam wejsc i wszystko rozpakowac i pieknie wyeksponowac na parkiecie
weszlam na gore zajrzec do malego ... i z pracy wrocil wczesniej maz i zobaczyl cala ta wystawe i porozdzierane pczki siatki kartony i lupy w calej okazalosci :)
Nie ma to jak dobry timing ;)

a to fotka, z cykli jak sprawic zeby maz po powrocie z pracy mial ochote odwrocic sie na pietce i niej wrocic ;)

Ostatnia edycja:
wow, szalejesz:-D

a ja dzis kupilam sobie buty, takie botki czarne...i sweter dlugi kremowy, swietny gatunkowo, ale drogi i mam taki dysonans z lekka, ze jutro chyba go zwroce:baffled:szczegolnie, ze A. jak go zobaczyl to pierwsze co powiedzial, ..szalu nie ma:shocked2::-D

ja tez w szale zakupów, ostatnio buty zimowe dla wszystkich:)
kurtki kombinezony raczej mamy, tzn Paweł kupił Karolowi ostatnio kurtke zimową w Lidlu - chciałam wam pokazać ale już nie mogę znaleźć bo oferta sprzed tygodnia(miałam już 2 kurtki i kombinezon z Lidla i naprawdę porządkna jakość za taką cenę) alle jeszcze duża, z zeszłego roku dobra, ta będzie awaryjna
a buty Bartki, w tamtym roku wyjątkowo inne kupiliśmy i pomimo że niby były to jakiś texy oddychające tpo Karol ciagle miał mokrą spoconą nogę w nich...

reklama
FAjny ten kombinezon Mamoot:-D ja w weekend mam w planach zakupy w fashion house to taki outlet niedaleko, ciekawe co uda sie upolować, jedziemy z dziewczynami cała paka impreza z obiadem i deserem;) a chłopaków zostawiam w domu - mają pilnowac pana który bedzie nam montował barierki przy schodach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry