reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

No! Kupiłam sobie śliczne błękitne ciążowe sztruksy a mój mężulek kupił mi w prezencie gwiazdkowym czekoladowe sztruksy i do tego sztruksową tunikę :) A chciał mi jeszcze kupić sukienkę, polar, tunikę, bluzkę i nie wiem co - pół sklepu wykupiłby na raz gdybym go nie powstrzymała. To zupełnie coś nowego bo zawsze krzywo patrzył jak coś sobie z ciuchów kupowałam. ;D

reklama
no to Nemezis- zasługujesz na uznanie;)! Znaleźc coś super teraz dla nas to nie lada wyczyn(jak już niejedna sie przekonala):):)..ja moze w tygodniu smignę coś poszukać dla siebie..poki co potrzebuje śliczna torebusie..czarną..z brazowymi dodatkami(moze byc odwrotnie:)- nie musi byc ciażowa- hihihi:)..szukam szukam od paru dni i nic mi w oko nie wpada:/

No cóż ja zwykle jak coś sobie wymarzę to -niestety- okazuje się że rzeczywistość jest bardzo brutalna ;) Pozostaje mi życzyć żeby u Ciebie było inaczej i to bez wielkiego wysiłku! Powodzenia ;) :)

Bylam w H&M i widzialam fajne spodnie i spodnice a chcialam jakas bluzke kupic, niestety nic mi sie wpadlo w oko, w koncu kupilam
w innym sklepie taka normalna, ktora wyglada na ciazowa, pod biustem sie rozchodzi
w czwartek polece do 9fashion moze tam coz znajde dla siebie:jakis sweterek cieplutki:0)
W spodnie moje sie jeszcez mieszcze, na razie to tylko biust mi urosl o caly rozmiar i kupilam sobie nowe staniczki...bo z moich starych zaczal sie wylewac...

Ja też po weekendowych zakupach. Kupiłam sobie spodnie ze stalowoszarego, grubego, suuuuuuper ciepłego sztruksu - takie szerokie, z wiązanym sztruksowym paskiem na biodrach - cudeńko. Moja kuzynka, jak je zobaczyła, to powiedziała, że jak urodzę, to ona sobie je zaklepuje, bo sobie obetnie tą bawełnę na brzuchu i same biodrówki będzie nosić :). Kupiłam sobie też spódnicę i tunikę w komplecie z pluszu - wszystko mięciutkie, cieplutkie i super uszyte. Jestem zachwycona - zwłaszcza cenami :) Już się umówiłam z tą koleżanką, że będę się znowu na zakupy zgłaszać :)

A chyba będę musiała, bo rosnę w oczach. Jak mnie koleżanki w pracy po weekendzie zobaczyły, to aż się śmiały, że taka duża różnica od piątku. A mama, która mnie nie widziała tylko tydzień powiedziała mi, że grubas jestem :) Z tyłu nic nie widać, waga od początku ciąży spadła mi o 2 kg i w górę ani drgnie, a z przodu mały plecak :laugh:

widzialam dzisiaj suknie, ktora zwalila mnie z nog!
wlasciwie taki mega elegancki plaszczyk, no cudenko poprostu!
granatowy, w brazowe wzory, blyszczacy, z niebieska kokarda pod biustem, z kolniezykiem bebe i zapinany na brokatowe guziki.Taki a la lata 60.....suknia slubna jak sie patrzy ale jeszcze nie przymierzalam
musze jutro zobaczyc i wtedy bede kombinowac czy szyc cos od nowa czy przerabiac to sliczne cacko :laugh:

heh schudłam i znowu większość rzeczy dobra, na razie zakupy ubrań ciążowych idą w odstawkę, ale myślę, że skoro zbliżają się świeta, to chcąc nie chcąc waga podskoczy po tych wszystkich smakołykach. ;D

przymierzalam sukienke i lezy IDEALNIE, teraz juz sobie nie odpuszcze ;D
a poniewaz to taki plaszczyk, to jakby co rozepne dolne guziki i cos wloze ladnego pod spod.
Ja mam zawsze problemy zeby cos mi w ramionach dobrze lezalo, bo mam waskie, a do tego jestem niska i przewaznie nawet 36 zle na ramionach wyglada.

co do sklepow ciazowych to dziewczyny, cieszcie sie ze tam nie musialyscie sukien slubnych szukac hehe
zupelnie jakby kobieta w ciazy nie musiala byc nigdy elegancka!

Agatatje - jeśli masz możliwość, to koniecznie wklej zdjęcie w tej sukience!! Strasznie jestem ciekawa, jak wyglądasz... Z tego, co piszesz ciuszek musi być fenomenalny...

reklama
aniasorsha, na pewno wkleje caly zestaw fotek po slubie, bo tutaj cala rodzinka zamierza przyjechac i na pewno nie omieszkaja wziac cyfrowki.....licze na porzadna sesje zdjeciowa ;D
efekty na pewno umieszcze :laugh:

Do góry