reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny, dzisiaj kupilismy gwiazdkowe prezenty dla maluszka ;D
chyba sie najbardziej oblowil ;)
mamy 3 body i dwie sliczne koszulki :laugh: :laugh: :laugh:
cos czuje, ze jak juz zaczelismy to nie bedziemy sie juz mogli powstrzymac od zakupow ;)

reklama
no i bym zapomniala!
narzeczony ma sliczny, nowy ciemnoszary garnitur i super przystojnie wyglada ;D :laugh:
a ja kupilam bladorozowy jedwab na sukienke i dalam do szycia, po swietach pierwsza przymiarka :D

Ja wczoraj tez nie wytrzymalam i kupilam w H&M taki slicze malusie skarpetunie:))))
I je teraz caly czas ogladam. :) :) :) :)I jestem najszczesliwsza na swiecie :) :)
Mi sie tez tak wydaje, ze juz poplynelam i bede kupowac jak mi cos fajnego wpadnie w rece
A H&M jest zaraz kolo mojej pracy...ajcccc

Agatatje - to juz wszytko kupione do slubu,????Nie mozemy sie doczekac zdjatek!!!

Cześć Dziewczyny, tu czerwcowka sprzed roku (która urodziła pod koniec maja ;D Maję zresztą), podczytuję Was, bo milo powspominać i pozwólcie, ze swoje trzy grosze wtrące nt. wózków jako doświadczona mama (heh). Otóż stanowczo się nie zgadzam, ze nie ma co kupować gondoli - przez pierwsze miesiące to koniecznosc (wkladki dla noworodków do spacerówek to IMO ściema totalna), nam sluży do dziś i nie wyobrażam sobie wożenia kilkumiesięcznego dziecka zimą w spacerówce. Ale fakt, że nie ma co inwestować w wypasioną gondolę, ot, musi mieć pompowane koła, dobre zawieszenie i przede wszystkim być duża. My mamy Fokusa Deltima i jest jak najbardziej OK, za to w spacerowkę wiosną mamy zamiar jak najbardziej zainwestować :)
Oczywiście to jest moje doświadczenia, wiem, ze są dziewczyny, które wcześnie zaczęły wozić dzieci w spacerówkach, tak samo, jak i są takie, które pólroczniakom dają budyń na krowim mleku >:D
Pozdrawiam znad świątecznego stołu.U nas w zeszłym roku pod choinką był gryzaczek dla dzidzi, płci jeszcze nie znanej (chociaz ściskałam kciuki, żeby to była dziewczynka:)
Trzymajcie się cieplutko!

juz po swietach wiec mozna sie pochwalic prezentami :D
od narzeczonego dostalam fajna koszulke ciazowa w zielone paseczki, a od tesciowej milutkie czarne ponczo i zgnilozielony szal :D
dzidzia tez sie oblowila, ma juz chyba 5 par skarpetek, super zestaw sliniaczkow ze zwierzatkami oraz koszulke w paski + spodenki :D

a dzisiaj widzialam slodkie body w H&M, pakowane po dwa, jedno blekitne z napisem a drugie w duze paski blekitne i niebieskie. Strasznie fajne!

czesc Agatko, pozdrowienia od Agatki :D

Aniu, do slubu brakuje mi tylko rajstop hehe
jutro bede wiedziec kiedy przymiarka sukienki, a welon oddalam do zrobienia i z niecierpliwoscia czekam na efekt!

dzisiaj bylam w H&M i widzialam slodki spioszek z blekitnego weluru z naszyta rakieta kosmiczna, slodzias!chcialam kupic, ale byl tylko rozmiar 50 wiec raczej bylby za maly.U mnie w rodzinie i u tatusia wszystkie dzieci rodzily sie majac 4kg!
ktoras z was pamieta na jaki rozmiar miala te pierwsze ciuszki?
w ogole to jestem umowiona z mama na zakupy dla malego :D , przywiezie rzeczy po moim rodzenstwie i zobaczymy co dokupic :D

Agatko ja nakupowałam zgodnie z poradnikami garderobę dla bobasa w rozmiarze 56 i starczyła mi na pierwszy tydzień, wiec myślę że tym razem zaczne od rozmiaru 62 ;D ;D ;D,

dokladnie taka rade dostalam od mamy!
mowila, ze 50, 56 to na malusienkie dzieci jest i lepiej zeby bylo ciupke za duze, niz za male, bo dzidzia przez pierwszy miesiac rosnie jak na drozdzach :laugh:
narazie to co kupilam to na 62 albo 68 , zobaczymy jaka sie dzidzia urodzi duza.
Tez sie zastanawiam CO kupic, w koncu to bedzie lato, rozne body sie pewnie przydadza, moze jakies spioszki jakby zimniej bylo.....najgorsze ze u nas to z ta pogoda nigdy nie wiadomo.
Moj brat urodzil sie 02.04.95 i wlasciwie to byl mroz wtedy!

Hej ja dostałam od mężusia zestaw spodnie+tunika z ciemnobrązowego sztruksu :-) Od rodziców i teściów biżuterię. Dzieciaczkowi jeszcze nic nie kupiono bo to ponoć zapesza, ale moją mamę powoli zaczyna "rozrywać" chęć kupienia czegoś :-) Już planuje że tak jak będę w 5-6 m-cu to może czas by zacząć kolekcjonowanie ;D

reklama
A ja dzisiaj ogladalam odziez ciazowa i chyba kupie sobie sztruksy bo mi sie bardzo spodobaly.
Dostalam troche ciuszkow ciazowych od kolezanki ale na razie wszystko jeszcze za duze.

Do góry