rusia : widze torebkowy telat, to co lubie
hihihihihihihi
fajne takie wyprzedaze -70%
))
a ja na wyprzedazach zakupilam 19 par skarpetek pumy (dla siebie i mlodego) i wczoraj nie wiem czy jets u was, ale wiem ze nie ma go w Pl, taki katalog wysylkowy La redoute
no to wlasnie zamowilam mega pake z tego la redoute wyszlo mnie prawie 200 euro ale wszystkie ciuszki byly za -60% i -70% wiec jak pomysle ile to wstepnie kosztowalo to jestem jeszcze bardziej zadowolona z zakupow
na dodatek w przeciwienstwie do skarpetek nie bede czekac ok.3-4 tyg, tylko pake dostane juz w sobote po poludniu i tutaj
)))
zamowilam m.in. koszulki sobie, mlodemu duzo t hsirtow, sobie 3 czy 4 swetry, mlodmeu 2, 2 przescieradla, bielizne, spiworek, koszulke u tunike ciazowa, mlodmeu kurtke przeciwwiatrowke, spodnie, masa tego byla, teraz czekam na pake z niecierpliwoscia
rusia : masz gdzies foto tej torebki viv. westwood ????
a ja torebki lubie duze glownie (ze wzgledow praktycznych) , ale lubie zmieniac style, formy, wiec i male, i kolorowe i klasyczne, i na ramie i przez ramie, i do trzymania raczkiw dloni
moglabym miec ich tyle co pati butow
))
aha zapomnialam i jeszcze sobie bluze sportowa i kurtke mi sezonowke z Columbia zamowilam
uwielbiam ta firme
)) tez przyjda dopiero za jakeis 3 tyg....