reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
o matko, a ja jeszcze nie mam kompletnie żadnych pomysłów na urodziny dla młodego. Ilość zabawek w domu już mnie przytłacza i wolałabym coś nie-zabawkowego. No ale przecież nie kupię dziecku na urodziny czapki i szalika, bo się załamie:))) Sama nie wiem.

roksi cudna sukienka naprawdę, ale cena....:rolleyes2:
a powiedz masz kiedy ubierać córze takie eleganckie kiecki? bo ja miałam dla niej w zeszłe lato taką bardziej strojną to ubrałam dosłownie raz czy dwa...nie mam kiedy jej w takie cuda ubierać :eek:

a buty zimowe wam starczyły jedne na całą zimę?
bo u nas tak, a pamiętam to zamartwianie czy nie trzeba będzie kupować drugich, na szczęście nie trzeba było :-)

na wiosnę butów jeszcze nie mam

roksi cudna sukienka naprawdę, ale cena....:rolleyes2:
a powiedz masz kiedy ubierać córze takie eleganckie kiecki? bo ja miałam dla niej w zeszłe lato taką bardziej strojną to ubrałam dosłownie raz czy dwa...nie mam kiedy jej w takie cuda ubierać :eek:
w tamtym roku miałyśmy dwie takie:tak: akurat trafiła nam się komunia, chrzciny i w niedzielę i świąteczne na spacerki zakładam takie:tak: w wójciku jest fajnie bo te sukienki są takie że mogą być do połowy łydki jak i do kolan:tak: więc te z tamtego roku mierzyłam i są dobre więc taka cena na dwa lata myślę że to dobra inwestycja:tak:
u nas też udało się z jedna parą zimówek:tak: na wiosnę planuje adidasy i trampki nike:tak:

sukienka śliczna! ale poza Natalki lepsza:tak:

Takie eleganckie kiecki zakładam do kościoła, na niedzielę w odwiedziny lub na jakiś wypad.

ewelinamyślałam o tej pierwszej tablicy ale wywrotna będzie:baffled:a ta druga za droga:baffled:
decyduję się na tą
SUPER TABLICA DLA DZIECI DUŻYCH I MAŁYCH TANIO (545813927) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

My mamy 2 pary zimówek i obie bardzo się przydały (jedne były 22 na początek zimy a teraz 23).
Wiosennych nie mamy. Czekam na kolekcję GUFO. Trampki i jakieś solidniejsze do kostek. Eleganckie dostaliśmy w prezencie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry