reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
debiutantko my mamy łóżko rosnące i materac z IKEI.
Zdecydowaliśmy się na piankowy, bo jest tymczasowy i szkoda nam było kasy na taki łączony sprężynowy, bo jednak widać dość mocno i czuć te łączenia. Dlatego jak łóżko będzie miało już pełny rozmiar to kupimy wtedy porządny jednoczęściowy materac.
A ten poki co sprawuje się dobrze, a często podczas zabaw leżymy na nim całą trójką ;-)

blue moja też by się bawiła takimi klockami, ale nie chcę by się po domu wszędzie takie małe gówienka tarzały ;-) jak będzie odpowiedzialniejsza to przynajmniej będzie dbała by były zawsze na miejscu a teraz jej wszystko jedno :-p

agutekjakie buciki kupiłaś z GUFO? u nas mało jeszce i wszystkie wydawały mi się okropnie sztywne:baffled:
kupiłam w DEICHMANIE skórzane, godzinę myślałam nad rozmiarem a i tak jutro wymienię:-D
teraz są dobre ale w sumie jeszcze sezon na zimówki więc wezmę 24:tak:

bluKarolek ma teraz takie duże lego? takie okrągłe na czubku jak ja to mówię;-)
te, które pokazywałaś takie trudne mi się zdają, a te duże spoczko:-)

Ewa a co można robic z ta głową poza ułożeniem głowy? W sumie cena nawet znośna tylko czy sie szybko nie znudzi takie układanie?

My dzis zakupiliśmy łóżko dla M. Nawet pomagał je składać i chyba był zadowolony z nowego mebla ale cóż z tego jak teraz nie chce w nim spać... Ja spasowałam, mąż go usypia... A M tylko gada, ze do "tamtego łóżka" czyli naszego....... Szybciej mój mąż kimnie niż M , który właśnie śpiewa chyba cały znany mu repertuar piosenek :crazy:.

Debutantko z moją walczyłam 3 dni nim przyzwyczaiła się do swojego:baffled: a teraz zasypia wieczorami bez usypiania:tak: zdarza się w nocy że przywędruje do nas:baffled:
jeśli chodzi o materac to kupiłam ten trzyczęściowy zainwestuje w sprężynowy jak młoda będzie miała łóżko rozsunięte na 200cm:tak:

Madzik, te co pokazywałam, to są Duplo, czyli te duże właśnie. Przyjrzyj się dokładnie :-)
559339714

Roksi pokazywała te mniejsze Lego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry