reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Myśmy kupili na Mikołaja albo pod choinke klocki Wadera. Tanie, duże i Wojtek je lubi. Czasem je ciężko rozłączyć ale w końcu od czego są rodzice;) Wydaje mi się, że na ten etap to nie ma sensu kupować jakiś bardzo skomplikowanych. I tak jak nam chłopaki podrosną to wtopimy mase kasy w te tematyczne lego:)

A ja dalej nie wiem co kupić. Wojtek jakoś mało entuzjastycznie reaguje na prezenty:)

Właśnie Kaskada, ja postanowiłam już teraz kupować te duplo. Bo częściej niż 2 razy w roku raczej się nie szarpnę na to cholerstwo :-D. Więc trzeba zbierać stopniowo ;-). Ten zestaw, który chcę kupić kosztuje 200 zł.

ja lego jeszcze nie kupuję

o prezenty na razie nikt się nie pytał to mam spokój i nic nie wymyślam :-p
nie chcę się zawalić zabawkami, więc może umówię się z mamą, że pójdzie do coccodrillo i mi ją po prostu ubierze na lato :-p tak jak rok temu hihi :-D

a najwyżej brat coś kupi do zabawy drobnego i może teście - jak będą pamiętać :rolleyes2:

a ja już zapowiedziałam wszystkim, że nie mają robić dużych prezentów:no:,
mój Piotrek niczym sie obecnie nie bawi:baffled:, njawyżej autka, albo puzzle;-), albo jak ktos chce to mogą być ciuszki:tak:,

ja tez muszę coś kupić na roczek dla siostrzeńca i dam mu kasę, jego mama bedzie wiedziała, co mu kupić;-)

reklama
Ja też w końcu muszę o prezentach pomyśleć i juz mam kilka na oku. W Ikea mam zamiar kupic IKEA | Zabawa | Zabawki | MÅLA | Sztaluga . Kupiliśmy taką kilka lat temy chrześniaczce męża i teraz korzysta już z niej jej brat. Mama dzieci mówi, ze to był trafiony prezent. Poza tym myślę tez o IKEA | Zabawa | Meble do zabawy | KOJA | Namiot. Może cos jeszcze wypatrzymy bo muszę wymyślić cos od nas, dziadków, cioci... Ale nie zamierzam przesadzac. Póki co nie mam miejsca na zabawki.

Aaaa przy okazji kupimy łóżko M bo on w łóżeczku juz zupelnie nie śpi ... Chyba zwyczajnie jest dla niego za wąskie i nocy jak sie wierci to wali o szczebelki i się budzi i i tak ostatcznie lądował u nas wiec zobaczymy czy łóżko pomoże.Chcemy takie IKEA | Łóżka | Łóżka | LEKSVIK | Rama łóżka o regulowanej długości. Roksi , Ty kupowałaś w Ikei łóżko i "rosnący" materac - z tego co widze na www jest tylko jeden taki - piankowy. Fajny jest? Kupowałas na niego jakąs matę czy coś?? Jeszcze któraś miała takie łóżko jak Roksi ale nie pamiętam kto...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry