reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiecie co to jak te wszsystkie rzeczy dla dzieciaków (ciuchy , zabawki itp) sa juz takie drogie to jak wzrośnie Vat z 8 na 23 to cholera ile to wszystko bedzie kosztowac:szok:

reklama
Od jutra w Kauflandzie mleko Gerber za... 8,99zł! Napisane że 2 i 3 ale ostatnio tak było napisane a jedynka też była w tej cenie, tyle ze nie pisało ze jest w promocji :-) Może się uda i zrobię zapas :)))))

Od jutra w Kauflandzie mleko Gerber za... 8,99zł! Napisane że 2 i 3 ale ostatnio tak było napisane a jedynka też była w tej cenie, tyle ze nie pisało ze jest w promocji :-) Może się uda i zrobię zapas :)))))

szkoda ze u nas nie ma tego sklepu:(ja od wczoraj daje mojej malej gerber i jestem bardzo zadowolona z tego mleka:))zreszta patrycja tez bo karmie ja srednio co 4 godz a przy bebiko czesciej chciala jesc

dziewczyny, a może te które mają starsze dzieci to polecą jakiś super wózek spacerówkę-parasolkę??
bo ja zwariuję, wczoraj do drugiej w nocy net przeglądałam, bo w centrum handlowym w którym wczoraj byłam to only maclaren...

dzięki! przyznam, że wolałabym, żeby rozkładał się do prawie leżącej pozycji. no i mam pytanie - czy dobrze się go podbija i jak szeroki jest w środku, bo mi to grubasek rośnie ;-)

Dziś jak byłam w Biedronce to kupiłam rajstopki, kosztowały coś koło 7zł. Nie wiem czy to drogo czy tanio,ale jak kiedyś chciałam kupić to miałam problem żeby w ogóle jakieś znaleźć,zwłaszcza dla chłopca (czyt. w kolorze innym niż różowy). Są w rozmiarach od 68 wzwyż. Różne wzory - dla dziewczynek i dla chłopców.

reklama
nice-girl, wlasnie takie, kupowalam kiedys rajtki z biedronki i byly rewelka
rajtki.JPG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry