reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie.
Jestem tu nowa, ale chcę się wypowiedzieć na temat spacerówki parasolki. Dla starszego syna miałam wózek wielofunkcyjny (gondola+spacerówka), który był niewypałem. Kupiłam za to poleconą przez koleżankę parasolkę Bebe Confort model Allegro. Można też kupić Allegro Plus. Syn jeździł nim gdy skończył 7 miesięcy (nad morzem) aż do ponad 3 lat. Fakt, że było to 7 lat temu i nie wiem, czy wózki te są jeszcze w sprzedaży, ja zostawiłam ten wózek po synu, gdyż jest niezniszczony. Jest lekki i wygodny, szczególnie w transporcie. Droższy od innych parasolek, ale warto wydać więcej kasy.

reklama
Witajcie.
Jestem tu nowa, ale chcę się wypowiedzieć na temat spacerówki parasolki. Dla starszego syna miałam wózek wielofunkcyjny (gondola+spacerówka), który był niewypałem. Kupiłam za to poleconą przez koleżankę parasolkę Bebe Confort model Allegro. Można też kupić Allegro Plus. Syn jeździł nim gdy skończył 7 miesięcy (nad morzem) aż do ponad 3 lat. Fakt, że było to 7 lat temu i nie wiem, czy wózki te są jeszcze w sprzedaży, ja zostawiłam ten wózek po synu, gdyż jest niezniszczony. Jest lekki i wygodny, szczególnie w transporcie. Droższy od innych parasolek, ale warto wydać więcej kasy.

Reklama?

A ja wczoraj kupiłam w Biedronce te pieluchy Dada na wypróbowanie. No do Pampersów to nie porównuje - bo to są bezapelacyjnie najlepsze pieluchy. No i moje odczucia są takie - mają fajne rysunki i super cene (42gr za pieluszke, rozmiar3) :D Ale są dość sztywne. Testowałam też kiedyś pieluchy Babydream z Rossmanna i tamte były mniej sztywne. Założyłam wczoraj małemu 2 razy te Dada no i pupy odparzonej nie miał, nic się nie wylało, więc ok. No ale Pampersy i tak na pierwszym miejscu. No ale ogólnie Dada dają radę;) Będę używać co jakiś czas na przemian z Pampersami to zejdzie opakowanie.

No,u nas tez pampersy rządzą:),ale testowałam inne pieluszki i jestem zadowolona z Rossmanowskich Babydream i Tescowych Gaga i jeszcze te tesco Baby Essentials.Najmniej byłam zadowolona z tych ostatnich,bo niby cienkie i wszystko ok.,ale były tak "sprasowane" na sztywno,że trzeba było miąć w rękach przed włożeniem dziecku.Dada jeszcze nie kupowałam,ale chyba podobne do Gaga,bo widziałam u kuzynki.Te Gaga dość fajne i miekkie,no,ale grubsze ,niz Pampersy.I Babydream i Gaga można kupic na próbe na sztuki.

dzięki dziewczyny, dla mnie babydream są w sumie OK, ale one wychodzą mniejwięcej po 50gr za sztukę jeśli dobrze liczę, a trójki to i pampersy ja miałam za 50gr za sztukę, więc żadna łaska, że tak powiem ;-) muszę w końcu te z biedronki wypróbować, bo widzę, że ich cena jest niższa.

chciałam się dowiedzieć - może któraś wie - ile jest sztuk pampersów czwórek w takich promocyjnych opakowaniach, co trójek w nich było 82??

a no i nadal nie wiem jaką parasolkę wybrać, a chciałabym kupić przed sezonem.
i mam jeszcze pytanie-może znowu szczególnie do tych co mają starsze dzieci - jakie foteliki do karmienia polecacie?

Ja mam zamiar polowac na takie tradycyjne,drewniane,które sie potem rozkłada na krzesełko i stoliczek dla starszego maluszka.Te nowe,"kosmiczne",jak to z M. mówimy,z metalu i plastiku po prostu mi sie nie podobają.Rok temu widziałam w tesco ładne drewniane,no,ale wtedy jeszcze nie myślałam o krzesełkach do karmienia:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry