reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
szczególnie chodziło mi o proszki, których używają mamy alergików. póki co kupiłam lovelę, ale strasznie to drogie, szczególnie, że ja muszę wszystko prać, więc jeśli przez miesiąc nie będzie jakiejś super poprawy to wracam do białego jelenia chyba
Nat ,masz na myśli mydło?Czy może jest jakis płyn do prania,co sie do pralek nadaje...bo ja nie bardzo wyobrażam sobie pranie np.pościeli ręcznie...:(

Pytanie do tych z Was,które często bywaja w Biedronce.Czy mają tam słoiczki dla dzieci?

reklama
frogg ja też zakupiłam wczoraj taki gryzaczek, ale jeszcze małemu nie dałam, jestem ciekawa jaka będzie jego reakcja :)

Kupiłam jeszcze
-smoczki aventa 3-6 świecące w ciemności
Philips - Smoczki na noc 3–6 mies. bez bisfenolu A - SCF176/21 - Smoczki na noc - Smoczki i gryzaczki - Pielęgnacja dziecka i matki
niby to taki bajer ale strasznie mi się podobały, no i chyba trzeba będzie te stare 0-3 już wyrzucić bo takie troche zużyte :/

- łyżeczki do karmienia z czujnikiem temperatury
You are viewing the following product: ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM TEMPERATURY (6 miesięcy +)
ktoś już chyba wstawiał link i strasznie mi się spodobały :)

- gryzaczek kość, który polecałyście :D
You are viewing the following product: GRYZAK KOŚĆ

- no i słoiczki deserki i owoce w promocji, ale to napisze na innym wątku ;)

Nat ,masz na myśli mydło?Czy może jest jakis płyn do prania,co sie do pralek nadaje...bo ja nie bardzo wyobrażam sobie pranie np.pościeli ręcznie...:(

Pytanie do tych z Was,które często bywaja w Biedronce.Czy mają tam słoiczki dla dzieci?

haha, no coś Ty, przecież ja leń, więc gdzie ręcznie ;-) biały jeleń robi też proszki i płyn do prania, ja używałam płynu do prania
a w biedronce u nas mało jest słoiczków
a tak przy okazji to byłam wczoraj w zupełnie innej części Wawy i weszłam do biedronki, a tam też tylko pieluchy dady z żabkami..

Ja mam pojemnik ten TT ale nie pasuje mi do butelki Aventa, a nosić osobno nie mogę bo sie sam otwiera. jakbym mogła go chować do butelki TT (których nie mam) to może bym go chwaliła.
Nio a ja właśnie się zastanawiałam nad tym dozownikiem bo karmimy się butelkami TT, ale jeszcze w sklepie nigdzie nie trafiłam na nie. Widziałam je jedynie na allegro, tak samo jak opisany przez Małą Mi pojemnik BabyOno

dawidoe, najlzelszy to marleclan volo, ale on sie nie rozklada, zastanawiam sie nad inglesina swift, tez nie jest ciezka :)
i aria peg peregoe czy jakos tak sie pisze, ale on juz 6,5 ma

Ostatnia edycja:
dawidoe, najlzelszy to marleclan volo, ale on sie nie rozklada, zastanawiam sie nad inglesina swift, tez nie jest ciezka :)
i aria peg peregoe czy jakos tak sie pisze, ale on juz 6,5 ma

na maclarena mnie nie stac a starego nie chce. Wozek musi sie całkiem rozkładac bo mała bedzie jezdziła w nim do złobka. Mam spacerówke od głebokiego ale koło 12 kg + fotelik tez nie mało sadze ze jakies 5 + teraz mała 7 to nie bedzie łatwo. Dlatego szukam spacerówki. Ma miec ponizej 6kg cene normalna czyli do 400 zł i sie rozkładac.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry