reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mała_mi - a jak jest właśnie z wysypywaniem mleka z takiego pojemniczka? Czy można wysypać jedną porcją po prostu przechylając pojemnik czy wtedy i z innych przegródek się wysypie? Jak to wygląda? Bo się właśnie zastanawiam nad tym babyono
wieczko jest obrotowe i jest w nim dziurka do wysypywania z każdego osobno ;]

właśnie miałam ten pojemniczek o którym pisze malami zamówić już jakiś czas temu, ale nasunęło mi się to pytanie co nicegirl

mamy alergików! mam pytanie: w czym pierzecie ubranka swoich dzieci?
ja piorę w Lovelli płynie ale mam w lanie przejść na Vizir sensitive jak mi się skończy.

Ja mam pojemnik ten TT ale nie pasuje mi do butelki Aventa, a nosić osobno nie mogę bo sie sam otwiera. jakbym mogła go chować do butelki TT (których nie mam) to może bym go chwaliła.

Mała_mi - a jak jest właśnie z wysypywaniem mleka z takiego pojemniczka? Czy można wysypać jedną porcją po prostu przechylając pojemnik czy wtedy i z innych przegródek się wysypie? Jak to wygląda? Bo się właśnie zastanawiam nad tym babyono
A więc tak ten pojemniczek ma 4 przegródki akurat z tej firmy BabyOno, do każdej może zmieścić się 8 miarek proszku do mleka. Na górze( na przykrywce) jest taki dozownik w postaci dziurki i takiej przykrywki do zamknięcia aby się nie wysypało. No i w chwili gdy chcemy przesypać proszek do butelki z jednej dziurki to należy ustawić ten dozownik nad dowolną przegrodą z proszkiem, otworzyć i wsypać a w tym czasie z tamtych nie wylatuje nic. Ja sprawdziłam ten pojemniczek na 5 miarkach na razie mleka bo tyle dajemy i super sprawa, bo nie dość że mały to jeszcze gwarantuje 4 karmienia. A wcześnie braliśmy do takiego małego słoiczka co powodowało że czasami podczas przesypywania mleka do butelki coś wyleciało po boku niestety. No a tachanie całej puszki z mlekiem to masakra, bo pudełko wysokie i w mojej torbie podróżnej do wózka ledwo się mieści.

szczególnie chodziło mi o proszki, których używają mamy alergików. póki co kupiłam lovelę, ale strasznie to drogie, szczególnie, że ja muszę wszystko prać, więc jeśli przez miesiąc nie będzie jakiejś super poprawy to wracam do białego jelenia chyba

Natolin, w Tesco bardzo często jest Lovela w promocji dwa w cenie jednego! Często dotyczy też płynu do prania Lovela. Jak była promocja to zrobiłam zapas - polecam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry