Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wieczko jest obrotowe i jest w nim dziurka do wysypywania z każdego osobno ;]Mała_mi - a jak jest właśnie z wysypywaniem mleka z takiego pojemniczka? Czy można wysypać jedną porcją po prostu przechylając pojemnik czy wtedy i z innych przegródek się wysypie? Jak to wygląda? Bo się właśnie zastanawiam nad tym babyono
ja piorę w Lovelli płynie ale mam w lanie przejść na Vizir sensitive jak mi się skończy.właśnie miałam ten pojemniczek o którym pisze malami zamówić już jakiś czas temu, ale nasunęło mi się to pytanie co nicegirl
mamy alergików! mam pytanie: w czym pierzecie ubranka swoich dzieci?
[/B]mamy alergików! mam pytanie: w czym pierzecie ubranka swoich dzieci?
A więc tak ten pojemniczek ma 4 przegródki akurat z tej firmy BabyOno, do każdej może zmieścić się 8 miarek proszku do mleka. Na górze( na przykrywce) jest taki dozownik w postaci dziurki i takiej przykrywki do zamknięcia aby się nie wysypało. No i w chwili gdy chcemy przesypać proszek do butelki z jednej dziurki to należy ustawić ten dozownik nad dowolną przegrodą z proszkiem, otworzyć i wsypać a w tym czasie z tamtych nie wylatuje nic. Ja sprawdziłam ten pojemniczek na 5 miarkach na razie mleka bo tyle dajemy i super sprawa, bo nie dość że mały to jeszcze gwarantuje 4 karmienia. A wcześnie braliśmy do takiego małego słoiczka co powodowało że czasami podczas przesypywania mleka do butelki coś wyleciało po boku niestety. No a tachanie całej puszki z mlekiem to masakra, bo pudełko wysokie i w mojej torbie podróżnej do wózka ledwo się mieści.Mała_mi - a jak jest właśnie z wysypywaniem mleka z takiego pojemniczka? Czy można wysypać jedną porcją po prostu przechylając pojemnik czy wtedy i z innych przegródek się wysypie? Jak to wygląda? Bo się właśnie zastanawiam nad tym babyono