reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monimoni w złotej liście zachwalasz pojemniczek z przegródkami na mleko. Można wiedzieć jakiej firmy polecasz? Właśnie zamierzam takowe zakupić kupić.

reklama
przyłączam się do pytania. i jeszcze chciałam zapytać czy ono ma takie oddzielne zamykania, żeby np wysypując nie wyleciały też porcyjki pozostałe czy jak to jest zorganizowane?

przyłączam się do pytania. i jeszcze chciałam zapytać czy ono ma takie oddzielne zamykania, żeby np wysypując nie wyleciały też porcyjki pozostałe czy jak to jest zorganizowane?
My też mamy taki pojemniczek i kupiliśmy na allegro z BabyOno i zawsze jak jedziemy to sypiemy tam proszek na mleczko, dzięki temu nie trzeba brać całej puchy z mlekiem, no a Bebilon 1 to trochę duży jest :)
Widziałam takie pudełeczka z TT albo Aventu,ale są o wiele droższe od BabyOno a przecież marka nie jest ważna w moim wypadku, byleby przedmiot spełniał swoją funkcję :)

nie no jasne, firma nie ma tu znaczenia. moje pepti nie jest takie duże, jak trzeba jedną porcję to wsypuję do małej buteleczki, a do rodziców to biorę całe pudełko

My też mamy taki pojemniczek i kupiliśmy na allegro z BabyOno i zawsze jak jedziemy to sypiemy tam proszek na mleczko, dzięki temu nie trzeba brać całej puchy z mlekiem, no a Bebilon 1 to trochę duży jest :)
Widziałam takie pudełeczka z TT albo Aventu,ale są o wiele droższe od BabyOno a przecież marka nie jest ważna w moim wypadku, byleby przedmiot spełniał swoją funkcję :)

Mała_mi - a jak jest właśnie z wysypywaniem mleka z takiego pojemniczka? Czy można wysypać jedną porcją po prostu przechylając pojemnik czy wtedy i z innych przegródek się wysypie? Jak to wygląda? Bo się właśnie zastanawiam nad tym babyono

Czyli wszystkiew pojemniczki fajne, więc kupię BabeOno skoro najtańsze, jak patrzałam na ten z aventu w sklepie to wydawało mi się, że mleko nie będzie do końca się wysypywało z tego pojemniczka.

reklama
właśnie miałam ten pojemniczek o którym pisze malami zamówić już jakiś czas temu, ale nasunęło mi się to pytanie co nicegirl

mamy alergików! mam pytanie: w czym pierzecie ubranka swoich dzieci?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry