reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Dziewczyny Łukaszenko dostał od taty mojego pieniądze i mamy mu kupić coś do zabawy. Tylko,że ja nie wiem co. Może Wy macie jakieś warte polecenia zabawki którymi się Wasze dzieci bawią, coś np z FP i nie tylko.
Poza matą, stojakiem gimnastycznym, kulą Hulą, szczeniaczkiem uczniaczkiem i grzechotkami bo tego mamy pełno. Coś takiego bardziej ambitnego może :)

Ida, tez mam matę jak Sugar tylko wersję "damską" rewelacja!! Majka wczoraj zczaiła że jak się kopnie to gra i teraz wali jak szalona. A potem jak będzie siedzieć to może stukać łapkami :-)

Z zabawek fajna jest gąsienica gawędziarka, niby dla starszych ale polecam, nawet mojej Zuzi 3 letniej się podoba :-) fajne są też zabawki z odgłosami zwierząt, no i pianinko, Zuza ma już 2 lata i nadal się nim bawi.

Dziewczyny Łukaszenko dostał od taty mojego pieniądze i mamy mu kupić coś do zabawy. Tylko,że ja nie wiem co. Może Wy macie jakieś warte polecenia zabawki którymi się Wasze dzieci bawią, coś np z FP i nie tylko. Poza matą, stojakiem gimnastycznym, kulą Hulą, szczeniaczkiem uczniaczkiem i grzechotkami bo tego mamy pełno. Coś takiego bardziej ambitnego może :)
Mała mi ja mam takie i Fifi się nimi bawi:
Muzyczny ślimaczek 1-2-3 :: Od 6 do 9 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price
Garnuszek na klocuszek :: Od 9 do 24 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price
jak chce go wziąść od Garnuszka to jest ryk, co prawda na razie pomagam mu wrzucać klocki do środka a on jest wniebowzięty jak gra i świeci nosek temu garnuszkowi

Super jest ta mata. Też chciałam taką kupić ale dostaliśmy od teściów taką beznadziejną Canpola. Tragia. Lipne kolory, lipne zabawki. Na środku maty, tam gdzie dziecko ma leżeć jest miś który ma wypukły nos. To chyba niezbyt fajnie jak w plecki takie coś uciska :wściekła/y: Zła jestem bo jak chcieli matę kupić to mogli trochę bardziej się wysilić. Mogli spytać jaką chcemy.
Nie wiem czy jest sens teraz kupować nową. Jak myślicie?

mlutka, zalezy czy maly lubi mate, u nas wlasnie odkrywana jest mata z pozyzcji brzuszka, tzn wszystko co tam odstaje jest super, trzeba pociagac posmakowac, przeturlac sie zeby dostac, zawsze mozesz sprzedac ta co dostaliscie i kupic cos uzywanego, ja tak zrobilam, dostalam mate nowa od znjaomych z pracy i mi sie nie spodobala, sprzedalam i w tej cenie kupilam wlansie uzywana tiny love

mala mi a moze bajki/ ksiazeczki edykacyjne/ zawsze bedzie taka trwalasz pamiatka a na pewno sie przydadza

moje dziecko to będzie chyba jakieś głupie, bo tych wszystkich uczących zabawek o których piszecie nie ma i raczej mieć nie będzie

reklama
natolin a ty sie czym bawilas :) pokrywka od garnka, kamienie, etc. grunt to wyobraznia
u nas najlepsza zbawka to ostatnio pokretlo od grzejnika,firanka i sznureczek od ochraniacza do lozeczka

Do góry