reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Natalka herbatkę pije z kubka niekapka. Też kiedyś nie kumała o co chodzi, a teraz już załapała.Poprostu musiała " dojrzeć" do niego.

Nat my mamy takie klocki

DUŻE BEZPIECZNE SUPER KLOCKI DLA MALUCHA KATOWICE (1885296409) - Aukcje internetowe Allegro

są super bo duże,kolorowe i można ładnie budować z nich różne rzeczy, dodatkowo są w nich klocki chłopczyk i dziewczynka które można układać też na te klocki, Natalkę właśnie interesuje bardziej ta parka, niż same klocki.

Kupując klocki, zamówiliśmy też taką tablicę z pisakiem i magnesowymi literkami
http://allegro.pl/tablica-2w1-magnez-pisak-wyprzedaz-katowice-i1827219652.html

Ostatnia edycja:
reklama
a moja jak nie chciała z niekapka to teraz nie ma problemu. Od tak jej dałam po 3 miesiąsach i ok. Generalnie każdy jej pasuje a ma 3:aventu, lovi i canpol

a co do klocków to moja ma jeden zestaw który kupił jej tata i szału nie ma. Generalnie jeszcze ja budowanie nie interesuje.
KOLOROWE PACHNĄCE KLOCKI 40el. CLEMMY CLEMENTONI (1908134359) - Aukcje internetowe Allegro

są fajne bo lekkie, łatwo się łączą, przyjemnie pachną i ładne kolorystycznie.
Jeszcze dziadkowie jej kupili ale narazie jej nie daja bo troche za mała.

Wczoraj za to jej kupiłam 6 plansz drewnianych puzzli

PUZZLE DREWNIANE UKŁADANKA uchwyty i bez 33 wzory (1886564089) - Aukcje internetowe Allegro

i mate wodną

MATA DO PISANIA WODĄ mata wodna - tablica ZNIKOPIS (1857902669) - Aukcje internetowe Allegro

dzis dopiero wpłaciłam kase wiec jeszcze nie wiem jak wyglada i czy niuni przypadną do gustu

macie jeszcze pomysły na takie pierdoły?

A Duplo?Potem kompatybilne z Lego.
Choc ja osobiście jestem zwolenniczką zwykłych drewnianych klocków i na pewno takowe u nas jakop ierwsze będą zakupione- o wiele lepiej wyrabiaja zmysł przestrzenny i sprawność manualkną,niz te wszystkie "łączone",bo dziecko musi tak budowac,żeby się nie zawaliło_Oczywiście tamte też dobre,bo znów pozwalają tworzyc fantazyjne konstrukcje.
Są jeszcze taki piankowe,ale nie wiem,co to - czy się sprawdzaja,na pewno pod względem bezpieczeństwa- dziecko sobie nimi krzywdy nie zrobi.Ale czy da się z nich coś zbudowac???:confused:
A odradzam puzzle piankowe polskiej firmy Trefl- te "disneyowskie",z Puchatkiem.U nas po niecałym miesiącu użytkowania już starty nadruk:crazy:.Do kitu!

Ostatnia edycja:
Dawidowe ja coś w stylu takiej układanki mam i Pudzianek lubi to.
Nic więcej nie polecę, my mamy raczej nadmiar wszystkiego, ale nie wiem co bym mogła polecić.
Happybeti ja mam i drewniane, ale właśnie chciałam też takie plastikowe. Chyba kupię te co Kroma poleca.

ikaa- ciekawa jestem jak te klocki wadera, bo samochody to mają super.
happy- u nas klocki drewniane to faktycznie sprawdzian manualny i skupienia, młoda szybko się irytuje jak jej się walą i płacze. A co do Duplo to ja jestem zadowolona i kupuje często używane.
dawidowe- ciekawe te pachnące klocki, ciekawa jestem jak je robili. Co do Puzzli to u nas drewniane leżą w koncie, a to dlatego, że młoda już wyrosła z nich i woli te 30 elementowe, a Arek za nimi przepada i je ściska w ręku. Ta mata mi się podoba, jak ci przyjedzie to napisz coś o niej.

reklama
Do góry