reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Sarisko a ja przebije nawet Idusie i bym Ci nasz bujeczek za free oddała...no może jak nie za free to za duże piwo:-Dbo leży na strychu i się kurzy bidulek:-D

sarisku, a jakbyś wcześniej temat bujaka zarzuciła to ja bym ci nasz po kosztach sprzedała:cool2:Miśka lubuje się w tym dziecinniejszym a ten spakowany leży, bo siedziała na nim może z 10 razy:sorry:
I jeszcze mnie dobijcie i powiedzcie, że to dokładnie ten sam ;-). A no nie pomyślałam, żeby napisać tutaj :-(, że bujaczka szukam(my dostaliśmy taki strasznie lipny). Napewno matę muszę jeszcze sprawić mojej malutkiej, bo mieliśmy pożyczoną.

Baśka to powiem Wam, że wypasiony prezent kupicie małemu. My tez mamy auto tylko nie zdalnie sterowane, dzieciak sam musi gazu dodać i skręcać kierownicą i Zuu jest jeszcze za mała (za rok jej przywieziemy i git będzie. chyba )

Ostatnia edycja:
Sarisko a ja przebije nawet Idusie i bym Ci nasz bujeczek za free oddała...no może jak nie za free to za duże piwo:-Dbo leży na strychu i się kurzy bidulek:-D

sarisku, a jakbyś wcześniej temat bujaka zarzuciła to ja bym ci nasz po kosztach sprzedała:cool2:Miśka lubuje się w tym dziecinniejszym a ten spakowany leży, bo siedziała na nim może z 10 razy:sorry:
No śliczny :-) ehhh toż głupia jestem, że tu nie zapytałam ehh

sarisko nie wiem czy jesteś na etapie poszukiwania maty, czy masz już coś obrane,ale z czystym sumieniem mogę polecić Ci matę Tropikalna wyspa z Tiny Love. O taka:
c_big375575.jpg
Mata naprawdę super. A co najważniejsze duża i dziecko może śmiało po niej się przewracać, obracać. My ją mieliśmy. Na allegro można kupić używaną ale w dobrym stanie i to o wiele taniej niż kosztuje całkiem nowa.

Mała mi i takiej właśnie szukam i taką chcemy. Bo my właśnie taką mieliśmy pożyczoną i była superaśna.
I pytanie do Was któraś może chce odsprzedać jeśli ma TĄ właśnie matę??? Już nie popełnię błędu i tutaj najepierw zapytam ;-)

reklama
baśka, mój Patryk uwielbia jeździć na takim traktorku jak jesteśmy u mojego brata, oni mają podwórko i różne takie autka :-)

Zresztą Patryk uwielbia wszelkie pojazdy od hulajnogi, przez rowerki na autkach i traktorach kończąc :-D

A wózek u nas całkowicie poszedł w odstawke bo Patryk jeździ wszędzie teraz na swoim ukochanym rowerku :-)
ROWEREK TRÓJKOŁOWY MILLY MALLY BOBY NEW 5 kolorów (2259862896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry