Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaaa zapomnialam calkiem ze jeszcze online mozna ☺ dzieki za podpowiedz. Jutro rano oblukam sobie jak maz bedzie w robocie czego oczy nie widza tego sercu nie zal no nie
Ubranka są przesłodkie
Mój biust z małego B <rozmiar podstawówkowy> wskoczył na D! aż się boje co będzie jak dojdzie jedzonko
Zrobiłam sobie na wszelki wypadek zdjęcie bo może już takiego cyca nie będę miała nigdy
Ja teraz mam szał latania po lumpeksach...nowe ciuszki już mam na początek ale takie cudeńka jakie znalazłam po 3 zł ostatnio...eh już nie mogę się doczekać
Haha Majka ja też sobie teraz foty cykam bo nie wiadomo jak bedzie pozniej ;-)
I właśnie ja się jutro na lumpy wybiorę czegoś poszukać, a jak nie to olx jest jeszcze:-)
cudeńka można upolować za grosze.
Ja teraz mam fazę i będę szyła literki żeby imię na ścianie powiesić.chciałam kupić ale bez sensu płacić 10 zł za literke i płacić za wysyłkę.
Ile kosztuje dobry rożek w Pl ?wczesniej mama mi przez kogoś podała..firmy drewex...bardzo lubiłam...znalazłam na amazon polskie rożki..piekne ale cena trochę wysoka 45$ to drogo czy tanio?...zamówić w Pl i mama mi przyśle jako prezent czy kupić na amazon?...a nie chce w sumie mamy na koszta narażać ..
Jak bylam w smyku w poniedziałek to rożki tam.mieli po 50 zł i mi sie wydaje ze taki wystarczy. W pepco kiedyś patrzyłam to.po 20 i 30 zł nawet były. W jakimś sklepie droższe oczywiscie tez widziałam, ale to.jest zakup na chwilę więc nie będę wariowac
Też jeszcze nie mam rozka ale chyba zlecę komuś żeby kupił jako prezent