reklama
renia1321
Fanka BB :)
Ja nie ogarniam
wcześniej wstępnie sobie powyjmowalam po Damianie i posegregowalam w szafie ułożyłam takie do 3 msc wydaje mi się, nie wiem które są które
Z Pl rozmiarow wszystkie mają poobcinane metki, niektóre są newborn a inne pisze 0-3 różnią się między sobą ale ja już nie wiem nie umiem ich jakoś sensownie podzielic
Dla mnie wszystkie są takie malutkie 
klaczek2004
Ja mam cc wiec z 5 dni poleżę. Ostatnio miałam 4 koszule i teraz tez tyle wezmę.
Właśnie też liczę te body i nie wiem ile. Żeby nie za dużo ale też żeby od razu o zakupach i praniu nie myśleć.
Właśnie też liczę te body i nie wiem ile. Żeby nie za dużo ale też żeby od razu o zakupach i praniu nie myśleć.
Lusinda890
ja już zakupiłam podkłady poporodowe, pieluchy newborn, linomag, sól fizjologiczna, gaziki, pieluszki tertrowe i flanelowe( narazie mam po 3 szt) - chyba troche mało co?
.
Ja pieluchami tetrowymi byłam obdarowana przez babcie to nam 15 szt na start kupiła, a ja już swoich chyba z 5 miałam, ale naprawdę gatunkiem się różnią. Od babci dostałam te zwykłe białe ale jakoś zbyt siepiące nie są, te z pepko kolorowe wydają mi się cieńsze, ale najgęściej plecioną mam z mothercare które w smyku kupiłam. Na razie mi pieluch starczy bo jeszcze flanelowych mam kilka ale się jeszcze zastanawiam bo koleżanka swojej córce kupiła muślinową tetrową (chyba bo sama nie mogła sobie nazwy przypomnieć) z baby ono chyba taką kolorową i jest super, gęsta i mięciutka,
ania12344
Och ja wam zazdroszczę, tez bym polatala po sklepach, teraz tak czytam mowie ze wszystko mam a tu doopa haha mam tylko jedna koszule do karmienia ale myślę ze dokupię jeszcze jedna, bo jakoś martwi mnie ze nie dam rady dwójki karmić 
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
Ja będę rozglądać się za materacem gryka kokos. Koszule pewnie też z 3 kupie. Mam teraz jedną ale nie rozpinaną.
Wczoraj trafiłam w biedronce na chusteczki 256 szt. za 15 zł w sumie jest w środku 5 paczek i waciki z patyczkami do uszu za 5 zł. Ale w rossmanie też jest promocja na chusteczki za 9 zł 160 szt.
A ciuszki musze jeszcze sporo dokupić bo przy dwójce będzie wszystkiego podwójnie szło. Nie mówiąc o pampersach
Wczoraj trafiłam w biedronce na chusteczki 256 szt. za 15 zł w sumie jest w środku 5 paczek i waciki z patyczkami do uszu za 5 zł. Ale w rossmanie też jest promocja na chusteczki za 9 zł 160 szt.
A ciuszki musze jeszcze sporo dokupić bo przy dwójce będzie wszystkiego podwójnie szło. Nie mówiąc o pampersach

reklama
Ja nie ogarniamwcześniej wstępnie sobie powyjmowalam po Damianie i posegregowalam w szafie ułożyłam takie do 3 msc wydaje mi się, nie wiem które są które
Z Pl rozmiarow wszystkie mają poobcinane metki, niektóre są newborn a inne pisze 0-3 różnią się między sobą ale ja już nie wiem nie umiem ich jakoś sensownie podzielic
Dla mnie wszystkie są takie malutkie
![]()
Ja teraz jestem w trakcie prasowania, mam prawie same używki i wczoraj starałam się segregowac i zdarzyło się tak, że te 0-3 były mniejsze niż z napisem new born