reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Byłam dzis lidlu, chciałam kupić stanik do karmienia ale oczywiście nie było już żadnego. Zostało kilka kompletów ubranek dla maluszków. No i wzięłam taki zestaw bo kolory mnie urzekły:tak: poluje na ubranka inne niż różowe:-p

Załączniki

• IMG_20160202_185921.jpg
    IMG_20160202_185921.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_20160202_185954.jpg
    IMG_20160202_185954.jpg
    945,8 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_20160202_185921.jpg
    IMG_20160202_185921.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20160202_185954.jpg
    IMG_20160202_185954.jpg
    945,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Jutro zrobie fotki bo przy tym swietle nic ne bedzie widac ;)
Tylko teraz po zakupach glupia baba sie zastanawiam czy materacyk z kokosa to dobry pomysł. Wcześniej sie nie zaglebialam w ten temat a widze ze jedni chwala a drudzy wrecz przeciwnie...
Łóżeczko niestety jeszcze nie zlozone.

Kasiunia - ladne kolorki ubranka maja. Ja tez dla cory stronilam od rozu;)

Ania - to zakupy w miare udane. A ci sprzedawcy to co laske robia? Sama bym poszla na sklep i poogladala jakby byli tacy niechetni:p

Nie byli nieuprzejmi czy cos tylko jacys tacy... za szybcy :D A my zmeczeni po wizycie i urzędzie miasta i jakos sie poddalismy ich tempu ;)

Ładne te kolorki faktycznie :) większość mam jak sie słyszy to unika różu w ubrankach dla córek a jak sie okazuje to w sklepach zawsze wiekszosc różowa :) jakieś dziwne upodobania producentów :) sama jak ide do znajomych ktorzy mają corki to probuje znaleźć coś nie różowego do ubrania

Ania a macie jakiś inny wózek upatrzony?
Niestety nie. Sprzedawca ogólnie polecał mi markę Camarelo, muszę się przyjrzeć innym ich modelom. Może zamiast Carery wprowadzili nowy model? Nieraz firmy zmieniają tylko nazwę i delikatnie design.

A ja jak dla siebie różu nie znoszę, chyba nie mam nawet jednej różowej rzeczy, tak dla córci lubię kupować ubranka w tym kolorze :D

W ogóle miałam dziś zaćmienie, wzięłam ze sobą na zakupy starą listę i okazuje się, że mnóstwa rzeczy jeszcze nie kupiłam :rolleyes2: Gdzie mój mózg?!

Zasięgnęłam informacji u źródła, producent mi napisał że to nieporozumienie, bo nie wycofują tego modelu :D Sklep miał prawdopodobnie niekompletny katalog a jak na złość nie mogli się dodzwonić do przedstawiciela. Całe szczęście nie muszę szukać innego wózka :)

reklama
Ania50 - to fajnie ze wszystko po twojej mysli☺

Dziewczyny poszukujace wozkow, Martita dobrze radzi, na necie jest teraz duzo ofert wyprzedazowych. Pozbywaja sie modeli z 2015r i mozna kupic wozek kilkaset zl taniej

Do góry