reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Malasowka to jest otulacz z Minky.
Martita współczuję... Na pewno bardzo Wam przykro, że Julia nie poznała swojej babci - zwłaszcza mężowi. Druga babcia na pewno rozpieszcza wnusie za dwie babcie, co?
Moja mam zmarła na raka płuc miesiąc przed tym jak urodziła się Maja, czyli 2,5 roku temu. Za każdym razem, kiedy Maja mówi, że chce iść do babci Basi (teściowej) i uwielbia się z nią bawić, to myślę sobie jak fajnie byłoby, gdyby mogła pobawić się też z drugą babcią :(

reklama
Dobrze że u nas nie ma warunków zeby któraś z babć chciała sie wprowadzić:) na pewno będą telefony codziennie i dobre rady, czasem wizyty ale zawsze wiadomo że w końcu pojadą do domu :) teściowa już sie przyzwyczaila że mam swoje zdanie i się nie wtraca

halooooo ja zapytaniem ... pieluchowym nadal jeszcze muślinowe to jakie gdzie kupić by nie zbankrutować ? ( chodzi mi tu raczej żeby spełniało to funkcje "koca" Termometr jaki bo mi 4 padły na amen wiec coś chce by działało ? Czapeczka jaka na wyjście ?
no i jeszcze mam jeszcze ( po synu ) szczotkę do włosów i grzebień ( na wiosnę jakoś jeszcze kupowałam ) i jakiś tam zestaw nożyczki obcinaczki .. wiec chyba mogę to użyć ?

ania50 o rety, to Twoja mama chyba gorsza od mojej tesciowej :( tesciowa chociaz czekolady 6miesiecznemu dziecku nie da. ale gruba czape w czerwcu założy za to :/
i co mama na Twoje tlumaczenia? przyjmuje do siebie informacje, ze nici z przeprowadzki do was po porodzie?

Malasowka ja mam rozek, śpiworek i otulaczek, kilka kocykow więc pod czym lub w czym mały będzie chciał spać tak będzie :)

Kupiłam kilka rzeczy dla malutkiej i siebie w końcu :-) Wczoraj odebrałam sprzęty i ciuszki i jakoś mnie ruszyło że to już czas na kupowanie. Chyba jeszcze dziś pojadę po kilka rzeczy. Czy wy macie jakieś fajne listy z wyprawka dla maluszka i dla was bo by mi się przydała :-)?

Załączniki

• 1454682503875.jpg
    1454682503875.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 87
Hmm ona ma swoj swiat, chyba srednio do niej to dociera. Nie chce zle o niej pisac, to moja mama i ja kocham, ale wiekszosc zycia to ja musialam psychicznie byc ta bardziej dorosla, a ona ciagle jak dziecko. Teraz jest na emeryturze, ma duzo czasu to sobie wymyslila ze bedziemy jej koniecznie potrzebowac.

Mikulinka nożyczki itd to pewnie, zdezynfekuj tylko a szczotkę czy grzebień przy chlopcu to ja ani nie używałam ani nie kupuje :D

reklama
Do góry